Mit szóltok ahhoz, hogy az új keresztnév kérvények között volt olyan, aki a lányának a Fidesz nevet akarta adni?
Azt sem értem miért nem mindjárt a miniszterelnökhöz fordultak ezügyben? Az MTA márkanévre hivatkozva nem engedte.
Nekem akarva-akaratlan, de fanatizmus bűzlik a szándék mögött.
Ha nem hiszitek, hogy volt ilyen kérvény üssétek be a Google-ba. Néhány cikk foglalkozik vele.
ÖÖö... Hát, ez kemény. Talán még az Emeszpé jó lett volna , nade Fidesz... :) xD
Egyébként, ha valaki ezen gondolkozna
Fidélia/Friderika, Felícia, Fédra, Ofília, Filoména
Fiúban pedig: Félix, Ferenc, Ferdinánd, Frigyes/Frici becézve:) Ferdinándhoz meg már a Nándort is ide írom, nekem ez a kettő név együtt jár, volt egy mese, amiben Fernando volt a boci, és Nándinak becézték. :):)
Tehát írtam pár hasonló nevet, akinek tetszik a 'Fidesz' szó hangzása. :) Hogy ezek közül válogassanak . :):)
*mielőtt valaki vérszemet kap, hogy esetleg megfordulna a fejében,hogy az Emeszpét akarná adni, ahelyett is néhány alternatíva:
Emese, Emerencia, Eszter, Esztella, Eszterella, Etelka, Mónika, Marianna,
Fiúban:
Elek, Mátyás, Edgár, Endre, Edmond, Edvin, Márton, Móric, István, Medárd, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!