Sehogy nem becézném,a becenevei bénák szerintem,de maga a Viktor név tetszik.
2022. aug. 3. 13:32
2/22 anonim válasza:
Sehogy
2022. aug. 3. 13:36
3/22 anonim válasza:
Sehogy. Borzasztó az összes becézése.
2022. aug. 3. 13:43
4/22 anonim válasza:
Sehogy. Barátnőmék kisfiát így hívják, nem becézik. Egyszer vmi Vikinek szólította, nem igazán örültek neki.
2022. aug. 3. 13:57
5/22 anonim válasza:
Talán a Viktorka az egyetlen élhető beceneve, hiába nincs a listán.
A listáról egyik rosszabb, mint a másik.
2022. aug. 3. 14:06
6/22 anonim válasza:
Viktátor
2022. aug. 3. 14:16
7/22 anonim válasza:
A Viki a Viktória becézése, tipikus lánylány. Elég bzis egy fiút így szolítani.
Nem kell minden nevet becézni, a Viktor pont ilyen. .
Vagy te komolyan elképzelsz egy olyan szituációt, hogy az iskolában a tanár kinyitja a naplót és így szól: Vityus ma te felelsz.
Kutyanévnek is rosszak ezek a becézések.
2022. aug. 3. 14:17
8/22 anonim válasza:
Sógorom Viktor, én Viktória. Senki sem becézi a családjából, kivéve az apját, aki Vikinek szólítja. Hogy mégis legyen kettőnk közt defferenciálva, engem szólít a teljes nevemen 😅🤷♀️ mindenesetre rém furcsa, és úgy általában a Viki, Vikus a Viktória becézői.
Vagy nem becézném, vagy adnék egy második nevet.
2022. aug. 3. 14:17
9/22 anonim válasza:
Nekem volt egy Viktor nevű barátom, őt anyukám csak simán Viktorkának hívta. Szerintem ez a legkevésbé erőltetett, bár nincs a felsorolásban. Amúgy meg simán lehet, hogy menet közben kialakul egy becenév, ami csak rá illik. Nálunk is úgy volt, hogy kitaláltunk egy becenevet a lányomnak, amíg a pocakomban volt, így hívtuk, és aztán mikor megszületett, annyira nem állt a szánkra, hogy ösztönösen kezdtük el máshogy hívni (csak hogy mondjak egy példát: Anna a név és Ancsának becéztük a hasban, végül pedig Annus lett, most meg már az a fura, ha valaki Ancsázza).
2022. aug. 3. 14:18
10/22 anonim válasza:
Van Viktor a családban, és simán Viktornak hívtuk egészen addig, amíg el nem kezdett beszélni a fiam, mert ő csak úgy tudta kis totyogós korában kimondani, hogy Vitya. Na azóta már mindenkinek Vitya, visszafordíthatatlanul 😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!