Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan ne ódzkodjak a lombiktól?

Hogyan ne ódzkodjak a lombiktól?

Figyelt kérdés

Másfél éve próbálkozunk, eddig sikertelenül.

Most mennék kivizsgálásra, utána majd a párom.

Ha esetleg lombikra kerülne a sor, nem is tudom, hogy mihez kezdenék, engem zavarna, hogy nem normálisan fogant.

2022. aug. 2. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

"Szerinted mindenki arról álmodik, hogy egy romantikus szeretkezés helyett a műtőasztalon művi körülmények között foganjon a gyereke?"

Mondjuk a gyerek nem az ejakuláció pillanatában fogan, hanem valamikor utána... akár órákkal, vagy 1-2 nappal később, pl amikor éppen szarsz.

Még jó, hogy nem tudod mikor, mert biztos ez is zavarna téged.

Lombik esetén sem a műtőasztalon fogan a gyermek, akkor már beültetik :)

2022. aug. 2. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

“Mondjuk a gyerek nem az ejakuláció pillanatában fogan, hanem valamikor utána... akár órákkal, vagy 1-2 nappal később, pl amikor éppen szarsz.”

Ezen most felnyerítettem, kösz ✋

2022. aug. 2. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Már bocsánat, hogy nem a konkrét kérdésre válaszolok, de először a párodnak kellene kivizsgálásra mennie. A férfinak egy spermavizsgálat lényegesen egyszerűbb és kevésbé kellemetlen is. Ha nála minden rendben, majd utána kellene téged megvizsgálni. Egyelőre még a fenti vizsgálatok nélkül ne stresszelj rá a lombikra.
2022. aug. 2. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem kötelező. Nyilván nem olyan fontos neked, hogy gyereked legyen.
2022. aug. 2. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem akarsz ne menj lombikra. Ha nem jött volna össze hagyomànyos ùton a gyerekem, èn sem mentem volna. Annyira irtòzom az orvosi beavatkozasoktòl, papìrmunkàtòl, nem bìrtam volna vègigcsinàlni. Van akinek valò a lombik és van akinek nem.
2022. aug. 2. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!