Onzo lennek, mert nem akarok megint szulni?
Van mar egy kozel 2 eves gyermekunk. Miutan megszultem beszeltuk parommal, hogy szeretnenk neki majd egy kistestvert. Azota eltelt majdnem 2 ev es egyre inkabb azon gondolkodom, hogy nem szeretnek megegyszer szulni. Parom ezen kiakadt, hogy "megigertem neki"... 26vagyok, nalam a szulesi hatar a 30. Igaz van addig meg 4 ev, lehet ez megvaltozik, de egyenlore ugy latom, hogy az ellenkezo iranyba huzok eleg eroteljesen
Voltatok ilyen helyzetben, ha igen valtozott a velemenyetek?
Amikor kiakad, hogy megígérted neki a második gyereket, mondd, hogy te meg megígérted, hogy kiveszed a reszed a gyereknevelésből, mégse csinálod, úgyhogy egálban vagyunk.
Amúgy en hasonlóan voltam, csak már jóval 30-on felül. 1 éves körül volt a gyerek, amikor felmerült az újabb, es én komolyan elgondolkodtam azon, hogy kell-e. De nekem nagyon tamogató férjem van, aki mindent megcsinál a gyerek körül, és erre is azt mondta, hogy az én döntesem, ő szívesen vállalna 3-at is (arról tudja, hogy en semmiképp nem akarnék annyi gyereket). Végül ez megváltozott pár hónapra rá, amikor könnyebb lett az etetés és már nem szopizott. Most várom a masodikat, az első hónapok biztos kemények lesznek, de nagyon örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!