Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen apád volt? Mit láttál...

Milyen apád volt? Mit láttál tőle? Mennyire, mennyiben vette ki a részét a családi életből? A te párod mennyire veszi ki a családi életből a részét és milyen mértékben?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 15:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
12%

Apukam volt, nem apam.

Sajnos mar nem el. Rengeteget dolgozott ertunk, sajnos ez miatt nem sok idot tudtunk egyutt tolteni. Viszont mind a kettonknek tudott venni egy -egy hitelmentes szep lakast megyeszekhelyen, hogy elinduljunk az eletben.

Nagyon jo ember volt, jo apa, vicces.

A gyerekem apja, mar ex pedig borzaszto , nem foglalkozik a gyerekkel, nem fizet ( pedig rengeteget keres ) . Szegyellem, hogy valaha is kozom volt hozza. Remelem, en jo ferfit tudok nevelni egyedul is.

2022. júl. 31. 19:40
 22/24 anonim ***** válasza:
53%

Édesapám mindenből kivette a részét. A legmaradandóbb emlékem gyermekkoromból, hogy mindig apukám olvasott nekem esti mesét. Anyukám soha.

A háztartási dolgokat javarészt ő végezte. Anyukám nagyon erős, karakán nő volt, apukám meg a tipikus papucs alkat. Neki meg kellett mondani, mit kell csinálni. És csinálta. Nem tudom, nekik ez így jó volt-e, de nekem sosem tetszett. Sosem éreztem, hogy egyenrangú felek lennének.

A férjem kicsit hasonlít apukámra, vannak dolgok, amiben ha nem is irányítani kell, de finoman terelgetni. Például hogy álljon ki magáért. Sokszor a munkahelyén hülyére veszik, meg kihasználják, ő meg hagyja, mert nem szeret konfrontálódni. De szerencsére változik, mert mostanában már kiáll magáért.

Egyébként itthon mindenből kiveszi a részét, kivéve a főzést. Mert ahhoz nem ért. De azon kívül mindent megcsinál. A gyerekkel is nagyon sokat foglalkozik. Csodálatos férj, szerencsés vagyok, hogy vagyunk egymásnak.

2022. júl. 31. 21:19
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Apám egy nagyon kedves, de nőcsábász ember. Nem tud megmaradni a fenekén, mindig kell neki az új. Ezért három éves koromban le is lépett. Én ebből azt tanultam meg, hogy ilyen embernek nem szülünk gyereket. A férjem egy családcentrikus, hűséges, nyugis és nagyon kedves ember. Nekem a legfontosabb az volt, hogy a gyerekeimnek jó apja legyen az édesapjuk, ha köztünk esetleg nem is működne a történet ne tűnjön el a gyerekei életéből. Szerintem sikerült ilyen embert találnom :) Együtt vagyunk, szeretjük egymást, remélem életünk végéig így marad, de azt tudom, hogy a gyerekeit imádja és nem tudna nélkülünk meglenni és ez a legfontosabb számomra. A családja is nagyon családcentrikus, szerintem anyósom kinyírná férjem, ha eltünne a gyerekei életéből :) :) :)
2022. aug. 1. 07:51
 24/24 Veronika201812 válasza:
Szia Edesapam szét dolgozta az életét! Szeretett bennünket anyagilag nehéz volt a helyzet ez miatt sok is volt a veszekedes a szuleim között sajnos! A ferjem igazi minta apa nagyon szeret bennünket mindenből kiveszi a reszét 3 éves es 2 éves kislanyaink vannak varjuk a 3 bebinket. 12 eve leszunk együtt es a mai napig napjaban tobszor bokol nekem en is neki es nagyon sokszor mondjuk egymasnak hogy mennyire szeretjuk egymast áhh imadom 28 es 29 evesek vagyunk. Halas vagyok Istennek hogy ilyen jo eletunk van. Mindenkinek minden jót kivanok!!!
2022. aug. 1. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!