Milyen apád volt? Mit láttál tőle? Mennyire, mennyiben vette ki a részét a családi életből? A te párod mennyire veszi ki a családi életből a részét és milyen mértékben?
Apukam volt, nem apam.
Sajnos mar nem el. Rengeteget dolgozott ertunk, sajnos ez miatt nem sok idot tudtunk egyutt tolteni. Viszont mind a kettonknek tudott venni egy -egy hitelmentes szep lakast megyeszekhelyen, hogy elinduljunk az eletben.
Nagyon jo ember volt, jo apa, vicces.
A gyerekem apja, mar ex pedig borzaszto , nem foglalkozik a gyerekkel, nem fizet ( pedig rengeteget keres ) . Szegyellem, hogy valaha is kozom volt hozza. Remelem, en jo ferfit tudok nevelni egyedul is.
Édesapám mindenből kivette a részét. A legmaradandóbb emlékem gyermekkoromból, hogy mindig apukám olvasott nekem esti mesét. Anyukám soha.
A háztartási dolgokat javarészt ő végezte. Anyukám nagyon erős, karakán nő volt, apukám meg a tipikus papucs alkat. Neki meg kellett mondani, mit kell csinálni. És csinálta. Nem tudom, nekik ez így jó volt-e, de nekem sosem tetszett. Sosem éreztem, hogy egyenrangú felek lennének.
A férjem kicsit hasonlít apukámra, vannak dolgok, amiben ha nem is irányítani kell, de finoman terelgetni. Például hogy álljon ki magáért. Sokszor a munkahelyén hülyére veszik, meg kihasználják, ő meg hagyja, mert nem szeret konfrontálódni. De szerencsére változik, mert mostanában már kiáll magáért.
Egyébként itthon mindenből kiveszi a részét, kivéve a főzést. Mert ahhoz nem ért. De azon kívül mindent megcsinál. A gyerekkel is nagyon sokat foglalkozik. Csodálatos férj, szerencsés vagyok, hogy vagyunk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!