Mit tegyek ha a párom nem áll ki mellettem? A helyzet hogy kisbabát várok! Ami biztos hogy megtartom!
Anyukám tud róla!Nem mondom hogy teljesen örömmel fogadta,de mondta hogy én döntöm el, ő segít mindenben és kifog mellettem állni!
Mikor bejelentettük a barátom is azt mondta hogy oké megtartjuk, sőt mi több még tegnap is mondta, nem ellenkezett!
Ma viszont írt nekem e-mailt hogy ő mégsem szeretné mivel mindketten iskolába járunk, és úgy nem jó!Vetessem el!Még korai!És hogy majd 2év múlva!
Most néztem meg teljesen levert a víz!Írtam neki hogy neki könnyű mivan ha nem lehet többé gyerekem, és nem számolva a lelki és más fájdalmakkor!
Hisz ő mint férfi nem éli át ezt sohasem és én is szeretném elkerülni!
Az óvszer kiszakadhatott, mert mindig védekeztünk!
Most nem tudom mi tévő legyek.A barátom nélkül!
:(
Aztán ma már beszéltünk msn-en mondta hogyha hozzájuk költözök akkor oké de ha én itthon akarok lakni akkor nem!
Most aztán nagy bajban vagyok!
Mit mondjak a barátomnak??Nem tudom hirtelen mi ütött belé!
18/L
nem, nem normális.
gyerekek vagytok mindketten, ami természetes ebben a korban.
ez a fiú nem fog melletted maradni, az tuti.
milyen iskolába jártok?
ha TÉNYLEG akarod a babát, akkor tartsd meg.
hány hetes vagy?
csináltál tesztet és pozitív lett?
mióta késik?
tutira terhes vagy?
kb 7napja kelletett volna megjöjjön!
Teszteltem is pozitivra!
Hányinegerem volt is már volt hogy órán kirohantam mert rám jött!És reggelente!Nem tudom bár ezek elég koraiak szerintem!
Sehogyan nem bántottál meg!
Viszont megszületett a döntésem, a kisbabát elvetetem!
Hisz az apára nem tudok számítani, a kisbabának viszont kell egy apai egy igazi apa aki szereti, a kezdetektől fogva!
Köszönöm a válaszokat!
Magam döntötem így mert beláttam hogy mi lenne a jó!
Viszont ha mellettem állna akkor más lenne a szisztéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!