Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom nem áll...

Mit tegyek ha a párom nem áll ki mellettem? A helyzet hogy kisbabát várok! Ami biztos hogy megtartom!

Figyelt kérdés

Anyukám tud róla!Nem mondom hogy teljesen örömmel fogadta,de mondta hogy én döntöm el, ő segít mindenben és kifog mellettem állni!

Mikor bejelentettük a barátom is azt mondta hogy oké megtartjuk, sőt mi több még tegnap is mondta, nem ellenkezett!

Ma viszont írt nekem e-mailt hogy ő mégsem szeretné mivel mindketten iskolába járunk, és úgy nem jó!Vetessem el!Még korai!És hogy majd 2év múlva!

Most néztem meg teljesen levert a víz!Írtam neki hogy neki könnyű mivan ha nem lehet többé gyerekem, és nem számolva a lelki és más fájdalmakkor!

Hisz ő mint férfi nem éli át ezt sohasem és én is szeretném elkerülni!

Az óvszer kiszakadhatott, mert mindig védekeztünk!

Most nem tudom mi tévő legyek.A barátom nélkül!

:(

Aztán ma már beszéltünk msn-en mondta hogyha hozzájuk költözök akkor oké de ha én itthon akarok lakni akkor nem!

Most aztán nagy bajban vagyok!

Mit mondjak a barátomnak??Nem tudom hirtelen mi ütött belé!

18/L

2010. szept. 22. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nem, nem normális.

gyerekek vagytok mindketten, ami természetes ebben a korban.

ez a fiú nem fog melletted maradni, az tuti.

milyen iskolába jártok?

ha TÉNYLEG akarod a babát, akkor tartsd meg.

hány hetes vagy?

2010. szept. 22. 16:39
 12/20 A kérdező kommentje:
5hetes ha jók a sejtéseim még orvosnál nem jártam!
2010. szept. 22. 16:58
 13/20 anonim ***** válasza:

csináltál tesztet és pozitív lett?

mióta késik?

tutira terhes vagy?

2010. szept. 22. 17:26
 14/20 A kérdező kommentje:

kb 7napja kelletett volna megjöjjön!

Teszteltem is pozitivra!

Hányinegerem volt is már volt hogy órán kirohantam mert rám jött!És reggelente!Nem tudom bár ezek elég koraiak szerintem!

2010. szept. 22. 17:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen estem teherbe. Szóval szinte sorstársak vagyunk,annyi külömbséggel,hogy én nem egy éretlen gyerektől lettem várandós (a férjem kezdetektől akarta) és el is tudtam előtte végezni a sulit. Az eleje tényleg nagyon nehéz:állandó gyereksírás,pénzszámolgatás-elég lesz-e fizetésig,stb. Közben mi házat is vettünk. Mára naggyából összeszedtük magunkat,jövő hónapban lesz 2 éves a fiunk és tervben van a következő. Neked viszont még több erőre lesz szükséged ha egyedül akarsz ennek neki vágni. Szurkolok ezért.
2010. szept. 22. 18:22
 16/20 anonim ***** válasza:
17 és fél éves voltam, amikor terhes lettem a nagy Ő-nek gondolt fiútól, aki akkor volt 22. Eljátszotta velem, hogy először azt mondta, hogy akarja, aztán a szülei és a barátai "hasznos tanácsaira" hallgatva úgy gondolta, hogy ez az én dolgom. Akkor voltam 17 hetes. A szüleimmel leültünk beszélgetni, azt mondták, hogy rám bízzák a döntést, de azt tudjam, hogy anyagilag nem tudnak segíteni, mert így is egyik napról a másikra éltünk. Döntöttem, elvetettem. Meg kellett szülnöm. Majd' megdöglöttem. De megérdemeltem. Most 30 éves vagyok, újra babát várok a férjemtől, aki nagyon szeret, és akit én is nagyon szeretek. Kihagytam volna az életemből azt az időszakot, évek kellettek, mire feldolgoztam. De megérte. Azóta ha meglátom az akkori nagy Ő-t, csak az jut eszembe, hogy "édes istenem, de jó, hogy nem köt semmi ehhez az emberhez". Kijártam a sulikat, megtaláltam az igazit, és most minden jó. Az akkori páromat csak azért hibáztatom, hogy olyan későn gondolta meg magát. Mai eszemmel azt mondom, hogy igaza volt, hogy nem akarta a gyereket, csak szólt volna hamarabb, az isten áldja meg! Szóval én nem gondolom, hogy egy tizenévei végén járó fiatal fiúról azt kellene mondani, hogy nem lehet rá számítani, csak azért, mert nem akar még gyereket. Ha jobban belegondolsz, az érvek, amiket elmondott (suli, stb) teljesen ésszerűek. És (tudom, ezt nem írtad, és lehet, hogy nem nincs így) ha az jut eszedbe, hogy a gyerekkel magadhoz tudod láncolni, akkor hidd el, tévedsz! Szóval én azt mondom, hogy vetesd el, járd ki a sulit, élj, hiszen fiatal vagy, és majd ha eljön az ideje, akkor vállalj gyereket. Ja, és olyan embernek szülj, aki akarja is! Remélem nem bántottalak meg, ÉN így látom. De ez tényleg csak az én véleményem...
2010. szept. 23. 10:49
 17/20 A kérdező kommentje:

Sehogyan nem bántottál meg!

Viszont megszületett a döntésem, a kisbabát elvetetem!

Hisz az apára nem tudok számítani, a kisbabának viszont kell egy apai egy igazi apa aki szereti, a kezdetektől fogva!

Köszönöm a válaszokat!

Magam döntötem így mert beláttam hogy mi lenne a jó!

Viszont ha mellettem állna akkor más lenne a szisztéma.

2010. szept. 23. 14:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Szerintem jól döntöttél, kívánom, hogy 10 év múlva te is ezt érezd... :) Kitartást a továbbiakhoz!
2010. szept. 24. 07:22
 19/20 anonim ***** válasza:
ok, de a barátodat dobd ki a p.csába!!!
2010. szept. 24. 12:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél
2010. szept. 25. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!