Igény szerint szoptatott kisbaba mellett jogosítványszerzés?
3!
Az átlag gyerek 2-3 honap alatt beall fix időpontokra. Másfél évesen q 2 óránkénti nagyon nem normális.
6!
De ugye nem akarod azt mondani, hogy atlagos egy másfél éves gyereket 2 óránként szoptatni? Egy egy éves eleve mar mindent eszik, amit q felnőttek
Azt javaslom, hogy mindenképpen vágj bele, mert hihetetlen könnyebbség, ha tudsz vezetni. Tudom, miről beszélek, két kiskamasz mellett tettem le, életem nagy hibája, hogy nem jutott eszembe előbb. :)
Viszont tényleg nem lesz ez egy gyors menet. A KRESZ még hagyján, de utána nehéz oktatóhoz jutni, ritkán is érnek rá az emberre, szóval hónapkra készülj. Ha sikerül találnod egy olyat, aki heti 2x1,5 órát stabilan rád ér, már nagyon szerencsés leszel.
A kötődés miatt ne aggódj, mire eljutsz odáig, legalább 7-8 hónapos lesz a baba, már mást is fog enni, nem lesz ennyitől semmi baja.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!