Jogosítványszerzés: Ha már a gyakorlati oktatás végén járok (40+ órát vezettem) , szerintetek hatékonyabb, ha rövid idő alatt veszek több órát, vagy pedig jobb hosszabb idő alatt kevesebb órát ?
Lesz 2-3 hét szabadságom. Felmerült bennem, hogy érdemesebb lenne-e ez idő alatt heti 4+ alkalommal vezetni, a mostani heti 1-2 alkalom helyett.
Időtakarékosabb lenne, a jogsit is előbb megszerezném, de félek, hogy kell idő, hogy a tanultak rögzüljenek, és így csak több pénzt dobnék ki az ablakon ( 7.000/óra )
A 40+ ora nem jelent onmagaban semmit.
Hiaba aldozod fel a szabadsagod, ha vizsga idopont meg nem lesz mostanaban.
Szerintem te most leragadtál a felesleges részleteknél.
Oké, kell időpont. De mi van akkor, ha azt mondom, a vizsga időpontjához tudom igazítani a szabadságom ?
A 40+ órát azért gondoltam releváns infónak, hogy érzékeltessem, egyrészt már közel vagyok a végéhez, másrészt nem vagyok egy őstehetség, hiszen már letudhattam volna akár 15-20 órával ezelőtt is.
Szerintem te csak elmelkedsz, nem is akartal semmit kerdezni.
:-)
Csak penztarca fuggo!
A vezetesi orak dija intenzitastol fugg.
7500-8500-9500 ft, attol fuggoen, hogy te hany naponta szeretnel vezetni.
A 9500 ft ertelem szerint, az altalad emlitett minden nap torteno vezetes eseten ervenyes.
De. Arra lettem volna kíváncsi, hogy, aki jártas a témában ( nem te,hanem egy oktató vagy akár egy friss jogsis) , melyiket tartja jobb választásnak: Kis idő alatt sokat, avagy sokszor kevesebbet. ( Fenntartva a lehetőséget ,hogy ez egyénfüggő )
Ehhez képest jössz te, és bár már 4x is kommenteltél, még egy nagyjábóli választ se sikerült adnod, ellenben minden egyes apró részletbe beleállsz, nem csak feleslegesen, de még amit mondasz az is hülyeség: Mindenképp 7000ft-ot fizetek, ha többször, ha kevesebbszer megyek.
Hordd el magad és nézz inkább Irigy Hónaljmirigyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!