Lányok! Milyen volt a jogosítványszerzés? Milyen volt az oktatótók? Mennyire ment a vezetés?
Egy 40-es pasasnál kezdtem, aki kb. a második órán kikezdett velem... a gyomrom felfordult, apám lehetne, meg különben is, mit képzel, én azért fizetem, hogy tanítson meg vezetni. Már akkor elgondolkodtam rajta, hogy oktatót váltok, de azt ugye nyilván meg kell indokolni, és még én akartam jó fej lenni, hogy ne okozzak neki kellemetlenséget. Kár volt. 49 levezetett óra és 3 sikertelen vizsga után otthagytam, másik oktatóhoz mentem. Már az első órán, amit az új oktatóval vezettem, rájöttem, hogy az előző oktató olyan alap dolgokat nem mutatott és tanított meg, hogy az valami elképesztő...
Tényleg jól meg kell választani az oktatót, és ha úgy érzed, nem jól tanít, frusztrál, stb., hagyd ott. A te pénzed bánja, ne az ő lelki világa érdekeljen.
Egy 40 es pasasnál tanultam én is. Az elején lassan és nehezen ment. Sok óra és 3 bukás lett a vége de megérte. Szerettem vezetni járni hozzá. Jókat beszélgettünk. Haverok lettünk.
Sokat köszönhetek neki emberileg is. Emberfeletti kitartással és türelemmel oktatott engem is. Örökké hálás leszek neki.
Jövőhéten lesz az első hosszabb utam a Balatonra. Nagyon várom. Megszerettette velem a vezetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!