Milyen bébiőrt használtok, aminek nagyon jó minőségű éjszakai képe van?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egyet, de nagyon nem vagyok elégedett az éjszakai képpel.2022. júl. 19. 14:02
1/7 anonim válasza:
Philips aventet. Ne sértődj meg kérlek, nem hülyének nézlek de én is bosszankodtam pár napig, mert nem vettem le a védő fóliát. Nevettem magamon, mikor rájöttem. Nem lehet, hogy azzal is ez a baj?
2/7 anonim válasza:
Nekem Mappy van, lassan 2 éve használjuk, szeretem. Mindent látok, amit látni kell.
4/7 anonim válasza:
Egy sima Xioami home kamerát vettünk amin van mikrofon, hangszóró. Tökéletes az éjszakai képe
6/7 anonim válasza:
Tapo C200, a legjobb beruházásunk volt a gyerek/baba cuccok közül eddig.
7/7 A kérdező kommentje:
#1 köszi a tippet, de sajnos fólia nélkül ilyen rossz, pedig jó lett volna, ha csak az zavar be.
Utána nézek az összesnek, amit ajánlottatok, köszönöm szépen, ment a zöld!
2022. júl. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!