Milyen törlőkendőt használtok? Ami árban is és minőségben is jó?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 11:07
1/9 anonim válasza:
kék axxo, one eurosban 290ft 72-db-os.
2/9 anonim válasza:
Semmilyet :).Vattakorongot mártok bele kamillás vízbe, naponta frisset csinálok(úgy mártom bele, hogy ne érjen bele a kezem), rengeteget spóroltam vele a 21 hónap alatt.Egy mindig van otthon, ha megyünk valahová, Pampers s.
3/9 anonim válasza:
kék axxo, ez nagyon jó és nem is drága. 290 forint.
6/9 anonim válasza:
Gabi vagy dm saját márkás.Fél éves koráig vatta labdák (én tépkedtem) langyos vizbe,majd Neogranormon a mai napig. ( 2éves) mindig nagyon szép a popsija!
7/9 anonim válasza:
Huggies Pure, fehér DM-es, Neogranormon (csak ha jó árban van). És kb. ez a sorrend. Akkor veszek, ha akciósan látom.
9/9 anonim válasza:
Én a Lidl-st veszem 300 ft.,még az utolsó darab is nedves,és tökéletes az érzékeny fenekű fiamnak:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!