Fényképes falinaptárat és bögrét szeretnék neten viszonylag olcsobb áron, de jó minőségben rendelni karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudnátok olcsó(bb) helyet ajánlani? (linkkel)
Ahol én néztem, ott több mint 8000.-Ft. lett volna a 13 lapos falinaptár és 3090.-Ft. a bögre. Ezt egy kicsit sokallom....
Ha esetleg üzletet tudnátok Bp-en ajánlani, az is jó!
2010. nov. 22. 09:42
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Mi minden évben 5 naptárat csináltatunk a dm-ben, a minőségével (sincs) semmi probléma, a szállítással egyszer volt, de oda is másnapra megérkezett. (Nem tudom, tudod-e, de itt nem házhoz szállítás van, hanem az általad kijelölt dm üzletbe szállítják le, erről kapsz e-mailt.)
Egy jó tanács: ezekre is érvényes a végösszegi 10 v 15%-os, illetve a joker termékes kupon, sőt ezeket kombinálhatod is, így jóval olcsóbb.
3/4 anonim válasza:
A photohallnál is lehet csináltatni ilyen dolgokat. Nézz szét az oldalukon.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok! Nem photohall, hanem photoshop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!