Ti milyen pelenkát használtok? Létezik Libero/Pampers/bolti pelenkákon kívül olcsóbb, de minőségi megoldás?
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 22:21
1/16 anonim válasza:
Igaz már bugyipelusozik,nem nadrág, de mülleres beauty baby nekünk most nagyon bevált, jobb mint a libero amit eddig használtunk. DM-es is jó sajátmárkás.
Amúgy még nadrágpelusba rendeltem anno még ami nagyon bevált az a Pufies pelenka volt.
2/16 anonim válasza:
Pampers, egész jó még a babylove, dm-es, de mi úgy spórolunk, hogy vettem pár mosható pelust, és kétnaponta azt használom, aztán este kimosom, másnap szárad, könnyen kezelhető, de mondjuk egy teljes szett moshatóból is nagyon drága.
3/16 anonim válasza:
Lupilut használunk.
Sose ázott át
4/16 anonim válasza:
Babylove és babydream mindent ver a gyerekeimnél!
5/16 anonim válasza:
Modern mosható pelenkát. Szép, bőrbarát, olcsóbb és ráadásul környezetbarát is.
6/16 anonim válasza:
Internetről szoktam rendelni a Liberot, ha akcios. Majdnem hogy olcsobb, mintha a sajatmarkast vennem meg. Volt, hogy 3db megapack liberot vettem 12000 ftert. +ott vannak a liberopontok, amiket sok hasznos dologra be lehet váltani.
És az sem mellékes, hogy a libero nem kesziti ki babám popsiját. Így este fürdés után szoktam csak krémezni.
7/16 anonim válasza:
Muller,dm,rossman sajat markasai is szuper pelusok.
Nappalra ezeket hasznaljuk,ejjelre liberot.
8/16 anonim válasza:
Sokat kipróbáltunk, de csak a zöld Pampers vált be. Akkor vettem sokat kuponnal, amikor akciós volt, így elég olcsón megúsztam.
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, most én is megnéztem az árakat, és a Pampers vagy Libero is hasonló vagy épp olcsóbb áron van (akció nélkül - Tesco) mint a sajátmárkások - bár én csak az újszülöttet néztem. Mosható peluson gondolkodtam korábban, de rájöttem hogy az első időszakban épp elég zűr lesz, inkább később próbálkoznék vele.
2018. júl. 24. 08:33
10/16 katoanyo válasza:
Azt a leborultját!!! Hát eltűnt az én hozzászólásom? Ejnye már ebben a világban egy idős hölgy nem fejtheti ki véleményét.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!