3 hetes babával melyik jobb megoldás 9 órás autó út vagy 2 órás repülő út?
Én tuti repülővel mennék.
Kocsiban nem tudod csak úgy kivenni az ülésből és szoptatni/tápizni hanem meg kell állni. Ha nyűgös akkor gyakran, peluscsere szintúgy.
A repülőre felülsz és másfél óra alatt hazaértek, jó esetben a bébi végig is alussza.
Repcsi
Biztonsagosabb es gyorsabb.
Mi is külföldön élünk ( bar en ott is szültem ) de elég hamar utaztunk vele repülön, minél kisebb annál egyszerűbb.
Előző ez egyrészt egyáltalán nem igaz, másrészt gondolom nem hallottál még az autóba köthető mózeskosárról.
Tudod, a világon nem mindenki Csajágaröcsöge méretű faluban lakik ahonnan 10 percre van a kórház. A világnak vannak olyan részei ahol több órára van a kórház , sőt ez van többségben. Írom ezt úgy, hogy Londonban szültem és több mint 2 óra volt az út haza Buckinghamshire- be.
Csípőből rávágtam volna, hogy repülő. Megeteted, jó eséllyel átalussza.
Aztán átfutott az agyamon, ha beüt valami, és mondjuk nem tetszik neki a helyzet, és végig ordítja az utat, akármi, az borzalmas 2 óra lenne, nem csak nektek.
A 9 órás útban benne van a pihenő? Mennyire kényelmes autótok van?
Hat azt a kocsiba se nagyon tudod megoldani mert akkor nem 9 óra lesz hanem 2 nap kb.
Sztm ilyen pici baba még inkább csak alszik, a hasfajas is később jon. Talán inkább a repülőre szavaznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!