Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babával melyik jobb...

3 hetes babával melyik jobb megoldás 9 órás autó út vagy 2 órás repülő út?

Figyelt kérdés
Olaszországban élünk és dolgozunk de itthon magyarországon szültem. Férjem szerint autó lenne a kényelmes de a repülő út rövidebb.
2018. júl. 13. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Én tuti repülővel mennék.

Kocsiban nem tudod csak úgy kivenni az ülésből és szoptatni/tápizni hanem meg kell állni. Ha nyűgös akkor gyakran, peluscsere szintúgy.

A repülőre felülsz és másfél óra alatt hazaértek, jó esetben a bébi végig is alussza.

2018. júl. 13. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Repcsi

Biztonsagosabb es gyorsabb.

Mi is külföldön élünk ( bar en ott is szültem ) de elég hamar utaztunk vele repülön, minél kisebb annál egyszerűbb.

2018. júl. 13. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Ekkora gyerek félóránal többet nem lehet hordozóban.
2018. júl. 13. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

Előző ez egyrészt egyáltalán nem igaz, másrészt gondolom nem hallottál még az autóba köthető mózeskosárról.

Tudod, a világon nem mindenki Csajágaröcsöge méretű faluban lakik ahonnan 10 percre van a kórház. A világnak vannak olyan részei ahol több órára van a kórház , sőt ez van többségben. Írom ezt úgy, hogy Londonban szültem és több mint 2 óra volt az út haza Buckinghamshire- be.

2018. júl. 13. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Én kocsival mennék, 2 hetes gyereknek még nulla az immunrendszere. Egy repülőn azon kívül, hogy 200 embertől bármit összeszedhet még bármi bacit is benyelhet a szellőzőrendszerből. 2 óránkét pedig lehet pihenőt tartani amíg eszik a gyerek.
2018. júl. 13. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet 2 óránként pihenőt tartani de akkor az út sem 9 óra lesz kocsival hanem még + 2/3 óra.
2018. júl. 13. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Repülőutat választanám.
2018. júl. 13. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Csípőből rávágtam volna, hogy repülő. Megeteted, jó eséllyel átalussza.

Aztán átfutott az agyamon, ha beüt valami, és mondjuk nem tetszik neki a helyzet, és végig ordítja az utat, akármi, az borzalmas 2 óra lenne, nem csak nektek.

A 9 órás útban benne van a pihenő? Mennyire kényelmes autótok van?

2018. júl. 13. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a 2 órás repülőút sem annyi... A reptérre hamarabb kell érkezni, a járatok bármikor késhetnek. Számomra kényelmesebb lenne autóval menni, főleg, hogy nem minden baba "eszik-alszik" típus, az egyik barátnőm a lányával minden etetés után 1-másfél órát járkált, mert csak akkor nem ordított a baba. Egy repülőn ezt nem bírod megoldani.
2018. júl. 13. 23:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Hat azt a kocsiba se nagyon tudod megoldani mert akkor nem 9 óra lesz hanem 2 nap kb.

Sztm ilyen pici baba még inkább csak alszik, a hasfajas is később jon. Talán inkább a repülőre szavaznék

2018. júl. 13. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!