A libero pelus vastagabb, mint a pampers? Melyik a legkisebb kiszerelés belőle?
Dehogy kisebb!
Libero után próbáltam Pamperst, itt azt írták ne 6-ost, 5-öst vegyek, ajándékozhattam is el a csomagot, mert jóval kisebb volt a 6-osnál.
2. válaszoló, neked melyik vált be végül ? :)
Köszi a válaszokat!
5-ös, premium care-ből ugyan nincs 5+, szóval mellé ;)
Kérdező, maradtunk a liberónál.
De a babylove is elég jó combos babákra.
" lassan ez az egy marad, amit nem sikerült kipróbálni. "
Itt egy zacskó pelenkáról van szó hát vegyél egy zacskó pelenkát aztán próbáld ki. Most egy hónapja a termékmintát várod? Ha már a pelenka megvétel is gondot jelent, akkor mi lesz később??
Kedves utolso, igen egy honapja a termekmintat varom, meg egy honapja vadaszok par db kimaradt pelusra. :D
Nem okoz gondot a vasarlas, de en akarhol neztem, csak 80 db koruli kiszerelest talaltam, annyit meg nem akarok megvenni, mivel csak probalni szeretnem. :D
Utoljara az aldisbol vettem egy teljes csomaggal, nem tudtam elhasznalni, mert annyira utaltam. Honapok ota arulom a bontott csomagot, de a kutya nem viszi el, mert kertvarosban lakunk, ide nem jonnek ki erte.
Little angel, dm, rossmann, lidl, tesco, bella happy, premium care, meg vmi masodosztalyu pelus, ezekbol mind sikerult nehany darabot vennem, es orulok, hogy nem vettem mindbol teljes csomagot, mert a tescoson kivul egyiket se tudtam volna elhasznalni, annyira nem jott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!