Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik Mülleres pelenkát használ...

Akik Mülleres pelenkát használtok a babának, meg vagytok elégedve a minőségével?

Figyelt kérdés

Tavaly a 3-ast használtuk, nagyon szerettem, odáig meg vissza voltam, hogy de jó, és ennyiért...

Most viszont legszívesebben az egész csomagot kihajítanám az ablakon, mert sorozatban hibás! Először csak azt vettem észre, hogy nagyon bolyhosodik, mert ebben a melegben csak pelus volt a kisfiamon, és ahogy mászott, ücsörgött benne, mint valami vattacsomók...elemeire bomlott a pelenka külső borítása a fenekén! Na, gondoltam, no para, úgyis jön a felöltözős időjárás, a body alatt nem bolyhosodik. Nem is, viszont az egyik pelenkáról hiányzik a tépőzár, a másodikon fordítva van(!), a harmadikról meg a kezemben marad az egész szegély! Szerintem hatalmasat zuhant a minősége, és mivel most már a 4+-ost használjuk, 53 Ft-ba jön ki darabja, tehát ennyire azért nem kellene gagyinak lennie!

2012. aug. 27. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
én is most fedeztem fel, a 3-ast használjuk, de meg vagyok vele elégedve. a bolyhosodást én is tapasztaltam, ha csupi a fiam, előszeretettel tépkedi bolyhosra. de ennyi, a többi problémával még nem találkoztam. melyik városban veszed? én Miskolcon.
2012. aug. 27. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem valami hibás csomit fogtál ki. Nekünk is van /volt 3-as is 4es is én nagyon szeretem.
2012. aug. 27. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is szerettem egy darabig, de aztán (a legutóbbi vásárlásakor) ahogy belepisilt, belül csomókban állt a pelenka (hol volt benne az a töltet, vagy mi, hol nem). A bolyhosodásra nem is figyeltem fel, de ez a pelenka belső... azóta nem vettem.
2012. aug. 27. 15:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy éppen egy selejt csomagot fogtam ki. Az első rossz tépőzárasnál még nem vesztettem el a bizalmam benne, gondoltam, egy hibás pelus, hát belefér... De ez már a harmadik volt ugyanabban a pakkban, kezdem nem tolerálni. Ez most a 4+-os. A 3-as, 4-esnél én sem találtam egy selejtet sem. Veszek még egy adagot a héten, ha az is csalódás lesz, akkor befejeztem.:(
2012. aug. 27. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok!
2012. aug. 27. 22:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja, és békéscsabai Müller üzlet.
2012. aug. 27. 22:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Ki pontozta le az első válaszolót?? Komolyan mondom, egyesek minden nap felnéznek ide hobbiból lepontozni?? Nekem hasznos volt a válaszotok!
2012. aug. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!