Akik Mülleres pelenkát használtok a babának, meg vagytok elégedve a minőségével?
Tavaly a 3-ast használtuk, nagyon szerettem, odáig meg vissza voltam, hogy de jó, és ennyiért...
Most viszont legszívesebben az egész csomagot kihajítanám az ablakon, mert sorozatban hibás! Először csak azt vettem észre, hogy nagyon bolyhosodik, mert ebben a melegben csak pelus volt a kisfiamon, és ahogy mászott, ücsörgött benne, mint valami vattacsomók...elemeire bomlott a pelenka külső borítása a fenekén! Na, gondoltam, no para, úgyis jön a felöltözős időjárás, a body alatt nem bolyhosodik. Nem is, viszont az egyik pelenkáról hiányzik a tépőzár, a másodikon fordítva van(!), a harmadikról meg a kezemben marad az egész szegély! Szerintem hatalmasat zuhant a minősége, és mivel most már a 4+-ost használjuk, 53 Ft-ba jön ki darabja, tehát ennyire azért nem kellene gagyinak lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!