Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék gyereket de a párom...

Szeretnék gyereket de a párom nem. Ez változik idővel?

Figyelt kérdés
Jelenleg 29 vagyok, ő 34. Már azzal is fenyegetett elkötetti magát, annyira nem szeretne gyereket. De én szeretnék legalább egyet. Szerinte az is megoldás ha örökbe fogadunk de, ő akkor sem akar részt venni a nevelésben, anyagiakban sem. Mindig azzal jön, oldjam meg.
2022. júl. 16. 07:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem fog változni. Ha neked a gyerek fontosabb, akkor keress mást.

N

2022. júl. 16. 08:54
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Te sem vagy már olyan fiatal, keress mást ne húzd az idődet.

29 vagy 1-2 év mire jön valaki vagy több, ha netán valami gebasz lenne akkor az is pár év.

Ha gyereket akarsz akkor szakíts SOS

2022. júl. 16. 09:08
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

A barátnőm párja sem igazán akar gyereket, ennek ellenére mindig hitegeti a barátnőmet, hogy majd ekkor, majd akkor, majd ha ez lesz, majd ha az lesz. A barátnőm már 37 éves. És nem mer szakítani se, mert ennyi idősen már nem egyszerű találni mást szerinte. A párja nem korrekt, mert nem mondja meg, hogy nem akar gyereket. Ő 40 felett van, van egy majdnem felnőtt lánya már. Szóval ez is érthető, csak akkor nem kellene hitegetnie a barátnőmet. A te párodban legalább van annyi, hogy megmondja, nem akar.

Te 29 éves vagy, bőven van még időd és lehetőséged találni valaki olyat, aki szeretne gyereket.

Vagy elfogadod, hogy nem akar, és vele maradsz, és nem lesz babátok. Ez is egy lehetőség. Neked kell tudni, hogy a párod a fontosabb, vagy az, hogy mindenképpen legyen egy babád.

2022. júl. 16. 09:13
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem fog változni, de ha mégis rábólint a dologra miattad, akkor borítékolható, hogy egyedülálló anyaként végzed majd. Szerintem felesleges időpazarlás egy ilyen kapcsolatban lenni, főleg ennyi idősen, ha nem egyezik a jövőképetek, akkor nincs miről beszélni.
2022. júl. 16. 09:22
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Ez változni nem fog. Vagy beletörődsz (én nem tenném) vagy elengeded.
2022. júl. 16. 09:55
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Igazából vagy fog változni, vagy nem, sok férfira 50 évesen jön rá a családalapítási ösztön, akkor keresnek egy huszonéves kiscsajt maguk mellé, és csinálnak neki pár gyereket. De sok ember meg tényleg egyáltalán soha nem akar, abból, hogy az elköttetésen is gondolkozik, valószínű, hogy a párod is ilyen.

Az örökbefogadás nem is értem hogy lenne megoldás, inkább csak több energiát és odafigyelést igényel egy öf gyerek, mint egy vérszerinti. De nyugi, ilyen hozzáállással ti amúgy sem kapnátok soha gyereket, az első pszichológiai teszten bukna az egész, szóval mindegy is. Olyat amúgy sem lehet, hogy csak te kapod a gyereket, ő ugyanúgy az apja lenne jogilag, ha elválnatok, kéne utána gyt-t fizetnie, ugyanúgy felelős lenne érte.

Ha te mindenképp szeretnél gyereket, akkor szakítanod kell. Minél hamarabb, már 30 évesen annyira végtelen időd nincs már megfelelő párt találni. Még egy pár évig benne maradsz ebben a kapcsolatban, és már tuti nem lesz gyereked. De akkor ne a párodat hibáztasd majd, ő (a teljesen idióta örökbefogadós tervét leszámítva), korrekten megmondta, hogy neki bizony nem lesz gyereke. Rajtad áll, hogy neked lesz-e. Kizárásos alapon más férfitól.

2022. júl. 16. 12:32
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd ott gyorsan, le ne mondj miatta a gyerekrol. Egyetlen nagy szerelem se potolhatja a gyereket, ha igazan arra vagysz!
2022. júl. 16. 21:26
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél naív, elbaaasza az idődet, és utána ha dobbant megleli a nagy őt és felcsinálja, te meg ott leszel 40+osan a semmiben, mint ahogy Cooky csinálta, húzta az időt az előző nőnél az kifutott az időből, ő meg boldog apuka. Egy hapsi bármikor nemző képes, te neked nincs időd, ha tényleg szeretnél gyereket.
2022. júl. 16. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Sose értettem ,ha egy nő akar gyereket,miért alkuszik meg egy ilyen pali mellett.Igen ismerek én is olyat,aki él hal a gyerekekért,és a csávó 13even át csak hitegette .....aztán szépen elmentek a fiatal évei,és a csávó otthagyta egy másik nő miatt....Ott maradt 38 évesen....se gyerek se pasi!! Én elmondtam a páromnak ,bármiről lemondanek kivéve a gyerek!max 30 éves koromig szülni akarok!Hanem hiába szeretem elválnak útjaink!29 évesen szültem az első gyerekem 🙂♥️.
2022. júl. 16. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

34 évesen már nem valószínű, hogy fog változni.

De ez egy teljesen tiszta helyzet, ő nem akar, egyenesen közölte. Vagy elfogadod és nem nyomasztod ezzel tovább, vagy fogod magad és keresel olyat aki akar.

De ha "véletlenül" besikerítesz egy gyereket, akkor ne csodálkozz, ha magadra maradsz. Nem igaz az általános sztereotípia, hogy majd megszokja, megszereti a sajátját

2022. júl. 16. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!