Nevek ikreknek? Apolló és Apollónia vélemények?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 08:44
21/26 anonim válasza:
Legyen akkor inkább Apolló-Diána vagy Apolló-Artemisz. Így vannak párban rendesen.
22/26 anonim válasza:
Nem furcsa, szép nevek. Viszont nagyon hasonlóan hangzanak. Ez tényleg olyan, mint az András Andrea, Hermin Hermina, Viktor Viktória névpáros. Tiéd a Zenóbiás kérdés is?
23/26 anonim válasza:
Péter-Petra, Gábor-Gabriella, Károly-Karolina, Pál-Paula, Valér-Valéria, András-Andrea
24/26 anonim válasza:
Nem túl szerencsés
A gyerekeknek egyàltalán nem összecsengő nevük van
Nem is ikrek
Mèg így is előfordul, hogy össze-vissza mondom a nevüket.
25/26 anonim válasza:
Szerintem legyen inkább Alex és Szandra 😂
26/26 anonim válasza:
Nem tudom, én sose szerettem, amikor ikreket szinte ugyanúgy neveznek el, de ez ízlés kérdése. Számomra, ha gyerekeket kéne elnevezni, mindegy lenne, hogy ikrek, vagy "csak" testvérek.
Az Apollónia meg tényleg eléggé elcsúfított verziója az Apollónnak. Akkor már tényleg legyen inkább Artemisz, ahogy a mitológiában is ikrek (nem mellesleg pár hónapja új holdas küldetés indult, az Apollo-program után Artemis névvel :D)
Egyébként nekem az Artemisz még külön tetszik is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!