Akinek úgynevezett "matrica" babája van, hogy csinálja hogy mégis elég ingerhez jusson a baba?
Figyelt kérdés
Vannak napok hogy szinte csak kézben hajlandó lenni. Nem lehet letenni pihenőszék, kiságy, játszószőnyeg és társai. Kézben, vagy hordozó kendőben van. Akinek ilyen kis matricája van, és egész nap rajta lóg, mit csinál hogy azért érje inger a babát? 🥲 10 hetes hasfájós kicsilány. Köszönömnov. 26. 17:18
1/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Kimehetsz vele bárhová, énekelhetsz neki, ringathatod stb. Nem a játszószőnyegtől meg a kiságytól kell várni, hogy ingereket adjon a kicsilányodnak.
2/14 anonim válasza:
10 hetesnek bőven elég inger, ha énekelsz neki, támcolsz vele, sétàltok.
3/14 anonim válasza:
10 hetesen még a 4. Trimeszterben vagytok. Majd 12 hetes kor körül nyílik ki neki a világ. Akkor már lehet jobban le tudod majd tenni.
Amúgy próbálgasd nyugodtan letenni, de ha nem jó neki nem kell erőltetni. Kettőt pislogsz és már szaladni fog :)
4/14 anonim válasza:
10 hetesen evett, aludt mindkét gyerekem. Nem kell nekik ezen kívül semmi még ilyenkor
5/14 anonim válasza:
Pici meg, nem kell ezen feszulni. Majd lesz jobb, mas is:)
6/14 A kérdező kommentje:
Most megnyugtattatok, köszönöm😍 sokat sétálunk, a babakocsit szereti, és rengeteget éneklek, beszélek neki. 🥰 örülök hogy ez elég még 💗
nov. 26. 19:32
7/14 anonim válasza:
2 honapos babarol beszelunk, nem ertem miert ne lenne eleg 😂
Majd az kesobb jon, amikor nem eleg, de azt konnyu eszrevenni ne felj.
8/14 anonim válasza:
Nekem a második pont ilyen volt. Egész nap beszéltem hozzá, énekeltem és mondókákat mondtam vagy csak nézelődött a kezemből. Teljesen megvolt elégedve vele. Kb 3 hónaposan tudtam lerakni valamennyi időre. Most 5 hónapos és már jól elvan a játszószőnyegen is a játékaival. Forog, próbál kúszni stb. Persze ott kell lennem mellette egyfolytában, de jobb mint kézben tartani egész nap.
9/14 anonim válasza:
Én örülnék ha ennyivel ellene a babám. Szintén 10 hetes de szórakoztatni kell 😅 Ne bánd, hogy neked még nem. Majd lesz még rá bőven időd
10/14 anonim válasza:
Az enyém már 14 hetes, de néha én is örültem volna, ha ennyivel el lenne. Az enyém 10percet nem bír ki rajtam, max., ha alszik, de az szökőévente 1x fordul elő. Én azért a mozgásfejlődés miatt aggódnék picit. Nem az inger hiányzik, azt megkaphatja, ahogy írták. De a 3hónaposan esedékes mozgásformákat hogy gyakorolja, ha folyton rád van kötözve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!