Mit tehetek, hogy ne posztolják ki facebookra és más oldalakra a gyerekeimet?
Én a gyerekeimről semmit nem posztolok, sehogyan (a fejüket se takarom ki, egyszerűen sehogy nem rakom ki őket semmilyen közösségi oldalra).
A gyerekem apjának a gyerekeim a borítóképe, amit már vagy 2 éve nem változtatott meg, ő nem nagyon posztol róluk, maximum a Napjába.
A gyerekeim mostohaanyja folyamatosan tett ki képeket a gyerekeimről, amikor náluk voltak. Egyszer félrehívtam, megbeszéltem vele ezt, ő nem rakott ki semmit azóta egy családi fotón kívül, amit előre megbeszélt velem.
De a gyerekeim mostohaanyjának a mostohaapja és az anyja folyamatosan rak ki képeket, videókat a gyerekeimről. Már többször is szóltam (a mostohaanyának, a gyerekeim apjának és a mostohaanya családtagjainak), hogy fejezzék be ezeket a posztolgatásokat, főleg fürdős, medencézős képeket felejtsék el. A gyerekeim apjának a véleménye az, hogy ezzel nem ártanak a gyerekeimnek. Valóban nem, amikor 3 000+ ismerőssel és nyilvános profillal rendelkező facebook oldalra kirakják a gyerekeimet fürdés közben úgy, hogy a kis dolgaik látszanak, úgy tényleg nem ártanak. Főleg hogy a mostohaanya mostohaapja bejelöl minden jött-ment embert, akivel valaha életében 2 szónál többet váltott és visszajelöl minden ismeretlen embert, az emberek 3/4-éről azt se tudja, hogy ki az miaz, de visszajelöli.
Többször szóltam a két "öregnek", hogy fejezzék be, először szépen megkértem őket, másodjára is szép hangnemben elmondtam nekik, hogy miért nem szeretném, ha kiposztolnák a gyerekeimet, harmadjára (amikor volt a fürdős videó) utasítottam a papit, hogy azonnal vegyen le minden képet, akkor a válasz az lett, hogy letiltott.
10-es: igen, nekem is ezt írja.
De sokan fújják a hülyeséget. He ilyen egyszerű lenne képet töröltetni, akkor sok embernek nem lenne fent egy képe sem.
1-kérd meg szépen szóban
2-kérd meg határozottan írásban
3-írass levelet egy ügyvéddel
4-jelentsd fel a rendőrségen
Nehogy annyiban hagyd.
Ez meg hogy letilt, mi ez, óvodás vénember létére?!
Mondd meg a lányuknak, hogy vagy beszél velük, vagy ügyvédhez/rendőrséghez fordulsz.
Ez az 5-6 kommentelő ez a szokásos beszólogató, senki ne vegye figyelembe.
Nem írtam ki kérdést sehova ezen az oldalon kívül, főleg nem facebookra.
És itt nem is a gyerek apjáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!