Mit tegyek, hogyha a párom nem engedi, hogy elvigyem magammal a gyerekeimet?
Megcsaltam a páromat, ami nem volt szép dolog, ez tény. Nem is ez a lényeg.
Amikor lebuktunk, akkor a párom mondta, hogy takarodjak el, és kilökött a házból. Nem engedte, hogy elvigyem őket, be se engedett a házba. A két nagy már óvodás, de betegek már két hete (köhögnek, folyik az orruk), és úgy nem tudom őket elvinni az oviból. A kicsi meg még nem óvodás. Azt mondta, hogy nem vihetem el őket.
Meg is érdemled!
Az ilyentől elvenném a szülői jogot is. Mikor megcsináltad őket akkor kellett volna gondolkodni!
Hm. Itt azért nem eszik olyan forrón a kását.
1. Kié a ház? Ha közös, neked ugyan olyan jogod van ott lenni. Megcsalás ide vagy oda.
2. Amíg nem dönt a bíróság a gyermekelhelyezésben, jogod van vinni a gyerekeidet amikor tudod, vagy akarod.
Hiába pontoztok le,törvény szerint mindegy kié a ház,ha be van jelentve,nem b.szhatja ki,mert őt fogják megbüntetni amiért kizárja. Ez tény. A másik,attól,hogy az egyik fél félreb.szik,attól a gyerek szeretheti,lehet jó apa/anya. A gyereknek lesz rossz ha így válnak szét és még úszít is,ez undorító szokás.
Amennyiben még nincs válás/ bírói végzés,teljesen törvényesen hozhatja el a SAJÁT gyerekét az oviból.
A véleményem nekem is megvan,de hiába,ha a törvény mást mond.
Az anyja vagyok. Eddig én többet foglalkoztam velük. El tudja őket ő is látni, de ő 8 órába dolgozik, most szerintem kivette a szabadságát. Igen, "ellopnám" őket az oviból.
A te gondolatmeneted szerint akkor hogyha mindkét szülő megcsalta a másikat, akkor a gyerekek legyenek állami gondozottak? A szabadidejük legtöbb részét velem töltötték. Az én szabadidőmben meg azt csinálok szerintem, amit akarok.
Igen, be vagyok jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!