Roma hagyományok szerint élő férfival van az exem, elvihetem a gyerekeimet?
Nincs semmi bajom a roma emberekkel, ezt most szeretném leszögezni. Nem is lenne semmi baj ezzel, ha nem olyanok lennének, amilyenek.
A férfi húga 13 évesen terhes lett egy huszonéves csávótól, még mindig együtt vannak, a lány 16-17 éves. Így kell őket elképzelni. A férfi anyjától több gyereket és unokát is elvettek.
El akarom vinni a gyerekeimet. A házat nem tudom milyen belülről, kívülről nem csúnya.
Magyarán az exed roma pasijának családja nem szimpatikus és feltételezed, hogy a gyerekeidre rossz sors vár, ha ott maradnak.
Ezek csak üres feltételezések. Amíg a gyereked nem panaszkodik, verés nyomait nem látod rajta, etetve, ruházva és tisztán tartva van, illetve meg kap minden szükséges eszközt ami a tanuláshoz, egészséges fejlődéshez kell, addig nincs jogod elvinni onnan.
Nem, de el lehet képzelni milyen állapotok uralkodnak ott, ahol több gyereket elvettek tőlük, ráadásul 2 gyerek is a nagymamára hagyta az unokát, onnan is többet kiemeltek, védelembe vettek.
Most olyat nem akartam leírni, hogy az ő családjukban volt már drogcsempész is, mert ezt úgy mondták nekem, nem tudom, hogy így volt-e.
6-os, nem mindenki ért a jövőbe látáshoz.
Rajtad kívül kb. senki. Honnét tudta volna a szerencsétlen kérdező, hogy a párja később ilyen emberrel jön össze? AMikor a gyerekeik megfogantak, nyilván az se jutott eszébe, hogy egyáltalán különválnak az útjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!