Tennétek valamit ha ilyet hallanátok?
Figyelt kérdés
Szomszédom nyitott ablaka alatt sétáltam el, kb 7 hónapos most a babája. A pici nagyon sírt (de az tény hogy nagyon erős hangja van és sokat sír), mire az anyja azt kiabálta, hogy most már fejezd be nem tudom mi a bajod, de ha nem alszol végre kidoblak az ablakon.. nagyon durva volt. Szerintetek szóljak valakinek? Csendes, kicsit mogorva csaj amúgy, nem nagyon ismerem, pedig már 8 éve szomszédok vagyunk.2022. júl. 8. 13:43
11/13 anonim válasza:
Nagyon fáradt
Ha van időd és vevő rà, akkor ajánld fel hogy elviszed sétálni vagy vigyázol rà amíg megfürdik hajat mos vagy ccsak alszik egyet.
Nekem anyukám a megmentőm…
Komolyan felüdülés, hogy nèha össze tudom hajtogatni a tengernyi ruhát megszakítás nélkül, vagy nem éjjel kell.
szóval nem is alvásra van szükségem, hanem már a nyugodt takarítás is kikapcsol🙈
Jah és én is mondom nekik olyat, amit nem gondolok komolyan..
12/13 anonim válasza:
A 2. Gyerekem konkrétan 1,5 éves koráig olyan rossz alvó volt, hogy 20-40 percenként ébredt. Már én is mondtam mindent szerintem. Felakasztom magam, kiteszlek az udvar közepére, mész ki a kutyához aludni, átviszlek a szomszédhoz, stb. Aztán fújtam egyet, max a kanapéra vittem ki, soha nem követte tett a mondatomat. Csak elég nagy feszültséget lehet egy egy ilyen gondolat kimondásával kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!