Tennétek valamit ha ilyet hallanátok?
Gondolom neked nincs gyereked :) nem bántásból mondom!
Mikor a baba órákon keresztül vigasztalhatatlanul sír, te nem tudod mi baja, ő nem tudja elmondani… egy hatalmas csődnek érzed magad és a türelmedet is erősen megviseli ez, na ilyenkor előfordul, hogy olyat mond az ember tehetetlenségében amin te megrökönyödsz, de nyilván nem gondolja komolyan.
Csak akkor jeleznék a megfelelő személynek, ha egyértelműen el lenne hanyagolva a gyerek, bántalmazva vagy éheztetve lenne.
Én is inkább felajánlanám, hogy szeretne-e 15 perc sétát, amíg én vigyázok rá.
Nyilván nem gondolja komolyan, csak baromi fáradt és kétségbeesett.
Ó, ez azért annyira nem nagy bűn.
Én is mondtam ilyet neki, de amíg tett nem követi….
Fáradtság, kimerültség jele. Szerintem mindenkinél elszakad néha a cérna... DE normális szülő ilyet nem mond, hogy "kidoblak az ablakon". Még viccnek is rossz!
Jobb lenne, ha hagyná sírni a babát 2-3 percig, amíg ő átmegy a másik szobába kifújja a levegőt és iszik egy pohár vizet. Én ezt tettem, amikor kiborultam...
Ez egy régen gyakori szófordulat volt: kidoblak az ablakon (mint macskát szarni..:D). Nem fogja tényleg kidobni nyugi. Nekem mamám használta ezt a kifejezést, de tuti anyám is a hasfájós korszakomban :D Bár úgysem vallaná be :D
Attól még normális szülő a szomszédod, csak fáradt.
Az èn gyerekem szerintem viszonylag nyugis volt, de mikor màr x òràja nem aludt èjjel, akkor màr azt enekeltem neki, hogy ,,Bùjj, bùjj zöld àg, zöld bekussolka.." Jò, hogy vastagok nàlunk a falak.
Nem akarja a szomszedod bàntano a gyereket, caak fàradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!