Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tennétek valamit ha ilyet...

Tennétek valamit ha ilyet hallanátok?

Figyelt kérdés
Szomszédom nyitott ablaka alatt sétáltam el, kb 7 hónapos most a babája. A pici nagyon sírt (de az tény hogy nagyon erős hangja van és sokat sír), mire az anyja azt kiabálta, hogy most már fejezd be nem tudom mi a bajod, de ha nem alszol végre kidoblak az ablakon.. nagyon durva volt. Szerintetek szóljak valakinek? Csendes, kicsit mogorva csaj amúgy, nem nagyon ismerem, pedig már 8 éve szomszédok vagyunk.
2022. júl. 8. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem átmennek, és megkérdezném hogy vigyazzak-e egy kicsit a babára, hogy elmehessen egyet egyedül sétálni.
2022. júl. 8. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom neked nincs gyereked :) nem bántásból mondom!

Mikor a baba órákon keresztül vigasztalhatatlanul sír, te nem tudod mi baja, ő nem tudja elmondani… egy hatalmas csődnek érzed magad és a türelmedet is erősen megviseli ez, na ilyenkor előfordul, hogy olyat mond az ember tehetetlenségében amin te megrökönyödsz, de nyilván nem gondolja komolyan.

Csak akkor jeleznék a megfelelő személynek, ha egyértelműen el lenne hanyagolva a gyerek, bántalmazva vagy éheztetve lenne.

2022. júl. 8. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Én is inkább felajánlanám, hogy szeretne-e 15 perc sétát, amíg én vigyázok rá.

Nyilván nem gondolja komolyan, csak baromi fáradt és kétségbeesett.

2022. júl. 8. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Ilyet nekem is mindig mondott anyám gyerekként. :D És igen én is mondtam már a most 14 hós lányomnak. Ez szerintem csak egy szófordulat, amit az ember mérgesen tehetetlenségében mond. Majd ha neked is lesz gyereked, megtudod milyen az,amikor bármit csinálsz, semmi nem jó a gyereknek.
2022. júl. 8. 13:57
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Ó, ez azért annyira nem nagy bűn.

Én is mondtam ilyet neki, de amíg tett nem követi….

2022. júl. 8. 13:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, túlaggódtam. Csak meglepődtem. Most látom, hogy kiment vele az udvarra babakocsival.
2022. júl. 8. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:
18%

Fáradtság, kimerültség jele. Szerintem mindenkinél elszakad néha a cérna... DE normális szülő ilyet nem mond, hogy "kidoblak az ablakon". Még viccnek is rossz!

Jobb lenne, ha hagyná sírni a babát 2-3 percig, amíg ő átmegy a másik szobába kifújja a levegőt és iszik egy pohár vizet. Én ezt tettem, amikor kiborultam...

2022. júl. 8. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Én az első alvásborulásakor azt kínáltak hogy ha nem alszol felakasztom magam. Hallotta szerintem az egész lépcsőház :D
2022. júl. 8. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy régen gyakori szófordulat volt: kidoblak az ablakon (mint macskát szarni..:D). Nem fogja tényleg kidobni nyugi. Nekem mamám használta ezt a kifejezést, de tuti anyám is a hasfájós korszakomban :D Bár úgysem vallaná be :D

Attól még normális szülő a szomszédod, csak fáradt.

2022. júl. 8. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az èn gyerekem szerintem viszonylag nyugis volt, de mikor màr x òràja nem aludt èjjel, akkor màr azt enekeltem neki, hogy ,,Bùjj, bùjj zöld àg, zöld bekussolka.." Jò, hogy vastagok nàlunk a falak.

Nem akarja a szomszedod bàntano a gyereket, caak fàradt.

2022. júl. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!