Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Raktok félre a gyereketeknek...

Raktok félre a gyereketeknek nagyobb korára pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt mindenféle takarékosságra. Sokat gondolkodom ezen, mert engem szépen elindítottak a szüleim, viszont én nem keresek olyan jól mint annó ők kerestek, de valamit mindenképp szeretnék adni a gyereknek ha felnő. Babakötvényen gondolkodtam, de amilyen az infláció nem tartom túl nyerő ötletnek. Az arany ami még tetszik, mert értékálló, de nem tudom érdemes-e ebbe belerakni. Akik gyűjtötök a gyereknek milyen formában teszitek ezt? Illetve gyűjtötök egyáltalán? Még az is érdekelne, hogy akiknek nagyobb gyerek van, költözés előtt, ilyen kelengye félét (ha jól tudom így mondják) gyűjtötök?
2022. júl. 6. 13:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem sem raktak semmit a szuleim a seggem ala es 28 evesen van lakasom Budapesten es autom.

Mi nem rakunk felre neki,ugy gondolom igy is sokkal tobb mindent megkap,mint mas gyerekek.

Tamogatni fogjuk majd mindenben.

2022. júl. 7. 08:05
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
15 vagyok. Jól le lettem pontozva, de mivel úgy érzem az utánam szóló kicsit hozzám is intézte a megjegyzését leírom, hogy mindketten mérnökök vagyunk a férjemmel, átlag feletti jövedelemmel. Azért, mert nem zsebezgetünk, hogy "na ezt a 20-ast a gyerekeknek teszem el" még nagyon is tudunk megtakarítást képezni, képezünk is. És úgy sejtem sokkal többel fogjuk tudni támogatni őket, mintha mondjuk hozzájuk vágnának 18 évesen egy-egy babakötvényt. Szóval azért, mert azt mondom, hogy nem gyűjtök kifejezetten a gyerekemnek, az nem azt jelenti, hogy csupasz hátsóval engedem szabadjára, ha betöltötte a 18-at, csak ezt kevesen értik meg.
2022. júl. 7. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!