Nagyobb - másfél év körüli - gyereketek szokott elaludni ebéd közben?
Az enyém 16,5 hónapos, de még soha, egyetlen egyszer se aludt el ebéd evés közben. Láttam pár édes, jópofa videot erről, mikor bebólint a kicsi etetés közben.
Mikor fordul ez elő? Mennyi idősen? Vagy nálunk ez kimarad végleg? :(( Legalább egyszer lehetne.. :)
Szia!
A fiam 17 honapos es nem egyszer elofordult mar. Semmi jele hogy almos, max. asit 1-et, aztan elfordulok valamiert, a kovetkezo pillanatban mar alszik is, de van ugy hogy csukott szemmel meg tatja a szajat a kajaert. :) Nagyon edesek ilyenkor.
Istenem!!!! Micsoda helyes lehet!!:-)
Az én kislányom amúgy sem egy alvógép, de talán olyan 7 hónapos lehetett, mikor egyszer elbólogatott evés közben. Semmi különös nem volt, nem esett a feje a tányérba, nem horkolt, csak elszundított. Óvatosan kivettem a hordozóból, akkor még abban evett, de mire a szobaajtóig értünk, már nyoma sem volt a fáradtságnak. Kezdhettük az ebédet előről! :-)
De láttam már néhány filmet én is erről, annyira édik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!