Hogy ne őrüljek meg három gyerekkel itthon egyedül? Túlélési tippeket várnék.
Van egy 13 éves fiú, aki folyamatosan számítógépezni akar, egy 8 éves lány,akit szórakoztatni kell, és ha én nem érek rá, akkor a bátyját macerálja. Ezért folyamat veszekednek. Végül van egy 14 hós, aki egy percet sincs el egyedül, ha én a közelben vagyok, akkor mással se.
Valaki mindig hisztizik.
Azért gépezik, mert unatkozik.
13 éves, kamasz. Lehet már nem is szívesen mutatkozik a szüleivel például strandon vagy bárhol, de vele egykorúakkal meg nem tud elmenni sehova. Kinőtt már a játszásból.
A 8 éves meg kicsi a nagyhoz, nagy a kisbabához, ő kivel legyen? Nézz szét helyi anyukás csopikban, hogyha legalább heti 3-4x itt, heti 3-4x ott tudnának a gyerekek játszani, már nagyobb segítség lenne. Túl nagy a korkülönbség, nyár van, kánikula, unatkoznak, persze hogy mindenki egymás agyára megy.
"Azért gépezik, mert unatkozik."
Dehogyis. Szerencsétlen másfél évig nem csinálhatott mást, csak gépezhetett. Azért ilyen idős korban az rengeteg idő, nem csoda, hogy azóta sem talált magára. A kérdezőt se ekézzük már, másfél évig ő se tudott más programot kínálni a gyereknek, csak a gépezést. Nem volt iskola, nem mehetett játszótérre, gyakorlatilag az utcára is alig. Plusz akkor született a kistesó, nehogymár a kérdező hibája legyen, hogy akkoriban nem ült le a naggyal társasozni.
Picit meg 8 évest elviszed kirándulni sőt a nagyot is elvihető néha kirándulni.
Mi mindig mentünk hétvégente kirándulni a fiaimal is és akkor csecsemő hugukal.
Mára csak lányomal megyünk kirándulni.mert fiaim felnőttek,12 éves lányom simán elmegyünk kirándulni kettesben.
Köszi a vàlaszokat.
Az egyik kérdésre: a nagy nagyon szereti a picit. Jól el vannak együtt, már rá lehet bízni rövidebb időre, ha dolgom van. A pici is nagyon szereti a tesóit.
Itt divat a kérdezőbe beleállni. Vannak jogos felvetések is köztük, de azok nem a kérdésre válaszolnak, így nem érnek zöld kezet.
Köszönöm, aki megvédett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!