Bébiszitternek mennyit kellene fizetni?
Pest megyei kisváros, a barátnőm 20 éves lánya vigyázna a 8 éves kislányomra, a saját házukban, napi 8-9 órát, a kislányomat én hozom viszem.
Szerintetek mennyi lenne a reális heti fizetés ezért?
Természetes ha mennek valahova a fagyizást, belépőt ilyesmit külön fizetném.
A napközis táborárakhoz próbáltam viszonyítani, de elég szórt azok 25-60e ft körül vannak nálunk.
Reggelizni mindig itthon szokott a kislányom, ebédelni ott fog.
Tízórai/uzsonna gyümi keksz szokott lennu, vagy visz magával, vagy ott eszik, vagy ha csavarognak esznek valamit, de arra mindenképp kapnak külön költőpénzt.
Kvázi nem idegenek egymásnak, de igen a felelősség az övé lenne ezekre a napokra, épp ezért is nem a kihasználása a célom, hanem az hogy mindenki jól járjon.
na. én pl. 10 év szakmai tapasztalattal, szociális szférában, "gyámügyesként" kapok kb 1500ft-os órabért. És nekem kell eldöntenem, hogy elviszem-e a gyereket intézetbe vagy nevelőszülőhöz, vagy sem, és ha nem, és történik valami, engem vesznek elő elsőre. Mondom, 1500ft-os órabérért... azért álljunk már meg...
Kérdező, én is havi fixet beszélnék meg, 100e körül, plusz 20e költőpénz, pizza-fagyi.. nyilván nem kell minden nap menni, így az bőven elég is.
16!
Mi akadalyozmeg abban, hogy normális helyre menj dolgozni, normális fizetesert?
Ha mindenki felállna esetleg komolyabban vennék a bérezéseteket, amíg van olyan ‘hülye’ aki ennyi pénzért megcsinálja ezt a melót ez addig ilyen lesz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!