Bébiszitternek mennyit kellene fizetni?
Pest megyei kisváros, a barátnőm 20 éves lánya vigyázna a 8 éves kislányomra, a saját házukban, napi 8-9 órát, a kislányomat én hozom viszem.
Szerintetek mennyi lenne a reális heti fizetés ezért?
Természetes ha mennek valahova a fagyizást, belépőt ilyesmit külön fizetném.
A napközis táborárakhoz próbáltam viszonyítani, de elég szórt azok 25-60e ft körül vannak nálunk.
Legalább napi 10 ezret, és még úgy se lenne megfizetve. Átlag bébiszitter órabér pest megyében 2000-2500/óra.
Fix összegben is megállapodhattok, ez esetben havi 100 ezer biztosan plusz fizetném minden költséget pluszban(gyerek étkezése, programok mindkettőjüknek)
1.
Köszi a választ.
Pont ez a dilemmám, amit leírtál.
A havi fix 100.000 nekem kevésnek tűnik, de az órabérrel amit írtál az meg havi szinten már 320.000 jön ki, azt már azért sokallom.
Hú mennyi válasz jött közbe, köszi.
Ő még nem mondott árat mennyit szeretne, azt mondta mondjak én
És a lányod étkezését ki fizeti? Viszed neki a 3-4 étkezést?
Amúgy nem azért, de egy bébiszitter drága, főleg egész napra… ez olyan furcsa, hogy nem tudják páran, ráadásul a 20 éves lány ideje, nyara elmegy egy kvázi idegen kislány felügyelésére, ezt meg kell fizetni főleg, hogy be sincs jelentve semmi. Min csodálkozik bárki is hogy ez nem a máltai szeretetszolgálat hanem munka?! Oda kell figyelni a kislányra, enni adni neki, nem csak szórakozás meg öröm és kacagás… mikor volt már olyan hogy valaki 5-600 Ft-os órabérért dolgozott? Bejelentés nélkül? Főleg ilyen árak mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!