Mennyit "illik" fizetni egy bebiszitternek 2 eves (nyugis) kislanyra vigyaz?
Figyelt kérdés
Tőszomszédom tombhazban egy 50 ev koruli betegnyugdijas no (a ferje is otthon van telen). 2 nagy fia van (20 ev felett) + egy 3 hos unokaja.
Setalni kene elvinni (ha az ido engedi), megetetni, altatni, pelenkazni 1x, jatszani vele. Akar nalunk, akar nala.
Heti 3-4-5 nap 8 orat.
2010. dec. 9. 12:58
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én a 2 órára fizetek a 2 gyerekemre vigyázó 40-es hölgynek 2000 ft-ot(van vizsgája),a barátnőm 1 gyerekre fizet 1000ft/órát.(bölcsiben dadus)
2/3 anonim válasza:
én 4500 Ft kaptam naponta,egy nyugis kisfiú felügyeletéért,de csak játszanom kellett vele,meg ha beteg volt,akkor gyógyszert beadni,stb...
3/3 anonim válasza:
hű ezek rohadt magas összegek. mifelénk - borsodban- óránként 350 ft körül van a szórás. mondjuk vicces is lenne a 4000 forintos napi fizetésemből 4500 öt adni a szitternek.
de gondolom ezek az összegek pesten vagy a dunántúlon vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!