Kb. mennyit szokás fizetni egy bébiszitternek? Nem egész napra kéne és nem is állandóan.
Figyelt kérdés
Ha írtok, légyszi írjátok oda, hogy melyik városban.2008. aug. 29. 09:52
1/4 anonim válasza:
én szerettem volna vállalni gyermekfelügyeletet a nyáron, sajnos egyebek miatt nem jött össze...én például óvodapedagógus hallgató vagyok, általában azt a szülők jobban megfizetik, hiszen úgymond szakképzett kezekben van a gyermekük...én pl. 500-1000Ft/órát adtam meg mint összeget,én Pátyon és Budakeszin vállaltam volna...
Budapesten úgy vettem észre, hogy 800-1000Ft körül vállalnak, de van olyan elvetemült is aki 1200Ft-ot kér egy óráért:)
De amúgy nagyon sokan azt írják ki, hogy ár megegyezés alapján, tehát meg is tudom beszélni az illetővel :)
ha esetleg érdekelne babysitteres oldal, szívesen küldök linket,csak itt nem tudom, szabad-e...
2/4 anonim válasza:
Én Budapesten 700 forintot kértem-kaptam egy órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!