Mennyire hanyagoljátok el a háztartást a gyerek miatt?
Figyelt kérdés
Kezdő anyuka vagyok, egy egyenlőre eszik-alszik 2 hetes babával😇🙏
Nem biztos, hogy ez így is fog maradni, lehet még hasfájós és hisztis is, de remélem a legjobbakat.
Minden anyukának azt tanácsolják, hogy kakálja le a takarítást, ha nem bírja, ha nincs ideje meg kedve, akkor rendeljenek kaját.
Ez eddig rendben is van. De meddig lehet lekakálni a háztartást, mert azért koszba és mocsokba se lehet élni hetekig-hónapokig, hogyha a gyerek hetekig-hónapokig nyűgös, felváltva fáj a hasa és a foga, és jönnek a növekedési ugrások.
Például egy kúszó-mászó gyereket nem tehetsz le egy morzsás, tele hajszálas szőnyegre, főleg ha kisebb-nagyobb csomókban hullik a hajad.
Meddig nem takarítottok, mostok, raktok rendet? Mi a határ?
2022. júl. 2. 11:12
11/14 anonim válasza:
10 vagyok,és azt elfelejtettem,hogy persze nálunk is van,hogy nincs elhajtogatva a tiszta ruha,vagy van olyan nap mikor nem főzök,szóval nem vagyok én sem superwomen,csak igyekszem azért minden lényegesen megcsinálni.Meg mondom besegít a férjem is,neki is érdeke,hogy tiszta legyen a ház,szóval,ha nem volt időm, akkor vagy felmos,vagy addig megfogja a gyereket,és játszik vele.De szerencsére nálunk ez egyértelmű, nem kell kérni.
12/14 anonim válasza:
Nem hanyagoltam el soha. Igényem volt rá, tehát szakítottam időt rá.
13/14 anonim válasza:
Nálunk vannak olyan napok, hogy úgy néz ki a lakás, mintha itt rendezték volna a sziget fesztivált, és de, olyankor a gyerek is a szutykos, morzsás, szöszös, retkes padlón kúszik mászik. Nem tart hetekig, de van, hogy annyira nyűgös, hisztis, hogy lehetetlen mellette bármit csinálni.
14/14 anonim válasza:
Minden este rendet rakok, elmosogatok, főzök (azt nem minden nap) több napra. A robot porszi pár naponta dolgozik. Mosás 1-2 naponta 2x, mert mosi pelusozunk is. Ezt napközben csinálom. Szundi időben kiteregetek, ha más nem. Az első 6 hétben nem sok mindent csináltam itthon 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!