Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen poositörlőt használsz?...

Milyen poositörlőt használsz? Minden pelenkázáskor bekened a popsiját a babádnak?

Figyelt kérdés
Használsz e egyáltalán törlőkendő vagy nedves textil pelussal törlöd le?

2022. júl. 1. 08:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Moltex lebomló törlőt használok. Néha egyszerre 3 db jön ki, de akkor visszatömöm, nem tragédia. Én mindig kenem, főleg Neogranormonnal, néha Sudocremmel váltogatom, állandóan fogzik 4 hónapos kora óta, 15 hónapos és már 16 foga van... ha nem kenem szinte rögtön piros neki, érzékeny a bőre, pedig Libero pelust használunk. Remélem lassan kint lesz az összes neki :D
2022. júl. 1. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Rossmann kéket, vagy 99%vizeset ( van dobozom hozzà)

Utazáskor Tescosat ( visszazàrható műanyagfedeles volt eddig.

Csak akkor kentem, ha kellett.

Szobatisztasàg előtti pár hónapban soha, màr nem volt olyan, hogy kellene.

( pont pàr hete lett a kicsi is szobatiszta)

2022. júl. 1. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

Rossmann extra sensitive törlőt használtuk leggyakrabban, de a Neogranormon sensitive is nagyon jó, csak más árkategória.

Gyakorlatilag soha nem kentem egyik gyerek fenekét se.

Illatmentes, balzsammentes pelenkában (a pampers pl: szar) soha nem volt piros egyiknek sem.

2022. júl. 1. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

1,5 év alatt egy kis popsikrém fogyott el, csak akkor kentem, ha kipirosodott fogzáskor.

Én sosem értettem, miért kenik sokan minden pelenkázásnál.

2022. júl. 1. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Ezeken a válaszoljon mi a jó eget lehet lepontozni? Leírtam, hogy mi mit használunk és mivel kenem a gyerek seggét és 0%. 🤦‍♀️
2022. júl. 1. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös, kit érdekel, le vannak-e pontozva a válaszok?

Miért van az, hogy ebben a kategóriában szó szerint minden kérdés alatt vannak olyanok, akik pár komment után elkezdenek hisztizni, mert le vannak pontozva?

Ennyire fontos?

2022. júl. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!