Milyen poositörlőt használsz? Minden pelenkázáskor bekened a popsiját a babádnak?
Sima tescos popsitörlőt használok.
Nem kenem mindig popsikrémmel.
Dm Babylove szenzitívet.
Én szinte soha nem kenem, felesleges, max. ha valamiért kipirosodik, de ez ritka.
Lidlis popsitörlő
Csak akkor kenem, ha piros. 9 hónap alatt kb 3x volt ilyen
Használok, de még nem találtam meg az igazit. Az egyik marha büdös, a másik alig nedves, a harmadikban valahogy vacakul vannak összehajtva a lapok, így sosem jön ki egyik a másik után, turkálni kell a csomagban, hogy kitudjak csípni egyet, akkor persze jön 3 egymás után. Szóval még keresem az igazit.
Popsikrémből lanolin alapút használunk, így nem kenem minden alkalommal, csak ha azt látom, hogy már letörölgettem a popsitörlővel (nagyjából minden második alkalommal).
Rossmann saját márkás sensitive.
Csak estére kenem a fenekét, vagy akkor, ha kipirosodik fogzás miatt
Pampers popsitörlőt használunk.
Csak akkor kenem be, ha kakilt. Ez általában naponta 1-2 alkalommal van.
Nekünk a pampers aqua pure jött be csak. Az elég nedves, jól kijön a csomagból. Nem a legolcsóbb,de most egyelőre soksok típus közül ez az egy amit jó használni.
Mindig bekenem a fenekét, bár a korábbi kommentek nyomán elgondolkodtam a szükségességén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!