Mennyire gyomorforgató a pelenkázás?
Kismamaként kérdem. Lehet, hogy hülének tűnök.
Vagy a saját gyerekénél nem érzékeny erre az ember?
Ha néha a kutyusunk bekakil(évente 1-2x, attól is undorom van)
Meg fent vagyok hoxán(az egy női fórum) és egy nő feltette, hogy nyakig összekakilta magát darabos fo*sal a kicsije. Képen is undi volt.:D
Saját gyereknél erre mennyire érzékeny az ember?
Saját gyereknél nekem semennyire nem gáz, pedig tudott úgy produkálni hogy zuhanyoztatni is kellett.
Anyatejes, 8 hónapos koráig szaga sem volt a kakinak, a hozzátáplálassal kezdett szagosodni. Soha nem voltam rosszul tőle egy pillanatra sem, azon voltam hogy mielőbb segítsek neki és újra tiszta legyen.
Pedig én is érzékeny vagyok az ilyesmire, a te példadnál maradva már akkor öklendezem ha meglátok egy kutyát vagy macskát hányni, a szőnyegről meg képtelen voltam eltakarítani, annyira rosszul voltam tőle.
Hidd el a 100. pelusnál már semmi se..
Én nagyon érzékeny vagyok a szagokra. Anno én is aggódtam, nehogy telibe hányjam a gyereket.
Az első pelenka cserénél ráadásul a gyerek telibe mellen fosott..
3.gyereknél van, hogy nem is érzem ha épp bekakilt, már annyira hozzászoktam, csak látom,hogy cserélni kell. 😂
Férjem az még mindig rosszul van, de ha muszáj akkor megcsinálja.
5-ös, én is attól félek, hogy behányok. Pedig nagyon akartam ezt a gyereket, de kezdenek előjönni ilyen parák XD
Állítolag szeretnek akkor fossantani mikor nincs rajtuk pelus. Ez ‘örömhír’.
Ne legyenek illúzióid, a kaki mindig büdös, ha saját gyerek, ha nem. Néha legszívesebben hanyatt vágnám magam, mikor kinyitom a pelenkát, de ugye ez az opció nem kivitelezhető.
Az ember viszont kénytelen megszokni. Amikor pelenkát cserélek, csak első gondolat a szag, utána már csinálom a dolgomat, és arra figyelek, hogy közben ne ficánkoljon el mindenfelé (kezdetben még egy helyben marad ugye, de ennek a jó életnek hamar vége szakad).
A legtöbb embernek undi, de lesz időd túljutni rajta, elég sokat fog kakkantani a kicsi ahhoz.
Újszülöttkorban még nem igazán büdös. Akkor lesz egyre büdösebb, amikor kezdi azt enni, mint a felnőttek. De addigra bőven hozzá fogsz szokni! :-)))
De hogy tovább szórakoztassalak, van ennél rosszabb szag is: a hányás szaga! És az nem a pelenkába megy ám, hanem az ágyneműbe, ruhára, szőnyegre, szerte széjjel a szobában! Adott esetben az ágymatracba vagy az ágy kárpitos részébe is beleivódik a szag.... Az még jobb móka lesz! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!