Mennyire gyomorforgató a pelenkázás?
Figyelt kérdés
Kismamaként kérdem. Lehet, hogy hülének tűnök.
Vagy a saját gyerekénél nem érzékeny erre az ember?
Ha néha a kutyusunk bekakil(évente 1-2x, attól is undorom van)
Meg fent vagyok hoxán(az egy női fórum) és egy nő feltette, hogy nyakig összekakilta magát darabos fo*sal a kicsije. Képen is undi volt.:D
Saját gyereknél erre mennyire érzékeny az ember?
2021. okt. 10. 21:16
11/21 anonim válasza:
Nálam egyszer volt csak olyan hogy mikor nyitottam a pelenkát épp akkor kapott telibe a fosi akkor még csak anyatejes volt így nyilván hígabb is volt. Mostmar 2 éves egyre többször megy a bilibe. Ami többször fordult elő nálunk az a pisi amint nyitittam a pelust. Amíg anyatejes addig szaga sincs igazán. És valószínűleg a saját gyerekednél mikor már ott lesz nem ez lesz az elő ami eszedbe jut hogy undi e vagy sem :)
12/21 anonim válasza:
A kaki mindig gusztustalan, de muszáj vagy megcsinálni...
13/21 A kérdező kommentje:
Csajok én szétröhögöm magam XD (nyilván mert nem velem történt)
2021. okt. 10. 23:29
14/21 anonim válasza:
Lehet kivétel vagyok de szeretem a gyerekem pelenkázni lehet néha van szaga de előbb utóbb eljön hogy az utolsó pelust teszi rá az ember mert már nem kell neki és akkor vissza fogja sírni a szép időket.
Én legalábbis így vagyok vele
15/21 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a sajátom. Nyilván nem élvezem sem a szagát, sem a tisztálkodást, de közömbös.
16/21 anonim válasza:
14-es válaszolóval értek egyet. Én kifejezetten szeretek pelenkázni. Tény és való, hogy a kaki büdös, de a kisfiamnál egyáltalán nem zavar; nem öklendezek, nem hányok. (Jól is néznék ki...) Szóval igen, a saját gyerekednél ez teljesen más. Erre akkor döbbentem rá leginkább, amikor épp jelen voltam, amikor egy ismerősöm pelenkázta a kisfiát. Megéreztem a kakiszagot; hát az rettentően zavart. A fiamé sosem!
17/21 anonim válasza:
Nos, nekem mindkettő kapott tápszeres pótlást már eléggé a kezdetektől, és azt kell mondjam, hogy már az elején is volt szaga (írják sokan, hogy az anyatejes kaki nem büdös). Viszont amikor már tisztába tetted a gyereket 100-szor (még ha az nyilván nem is mind kaki), és még mindig csak 3 hetes, akkor hidd el, annyira gépiessé válik a dolog, és része lesz a mindennapoknak, hogy a szagára abszolút nem is fogsz figyelni, csak arra, hogy ne maradjon a cuccból sehol. A gyereken se, rajtad se, a pelenkázón se...stb. 😃
18/21 anonim válasza:
Nekem nincsenek ilyen ősanya berögzüléseim, hogy a gyerek minden pukija kincs, de tényleg nem érzem úgy büdösnek, hogy falnak menjek tőle. Persze van szaga, de nem szagolgatom ráérősen, csak cserélem és kész.
19/21 anonim válasza:
35 hetes kismama vagyok, van egy 2 évesem aki épp leszokóban van a pelusról. Abszolút nem undorít a dolog, viszont valamelyik nap az udvaron szedtem össze a kutyám után a bonbonokat(bernáthegyi) és majdnem elhánytam magam. Nem lehet összehasonlítani.
20/21 anonim válasza:
Szerintem ez kb. olyan, mint a saját kakid, hogy tudsz vele élni, vagy hogy mondjam. :D A szagokkal, stb, ha néha olyan lesz a kezed, mindenkivel előfordul. Ugyan ilyen a babakaki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!