Nem érzitek amiatt rosszul magatokat, hogy megfosztjátok anyukátokat az unokázàs lehetőségétől?
Nincs testvéred, akitől még lehetne unoka?
Biztos nehéz lesz elfogadniuk, de ha ti így dontottetek, akkor kénytelen lesz. Emiatt lehetnek rossz érzéseid, teljesen rendben van az is, de tenyleg nem szabad csak miattuk sem bevállalni.
Nekem van gyerekem, szóval az én anyám szimplán azért van megfosztva tőle, mert megszakítottam vele a kapcsolatot, de ha nem így lenne, ha mondjuk normális, szerető anyám lenne, és tudnám hogy vágyik unokára, akkor biztos sajnálnám kicsit, hogy szegénynek ez kimarad az életéből, de nem olyan szinten, hogy rányomja a bélyeget a mindennapi életemre.
Azt gondolom/gondolnám, ezzel meg kell birkóznia egy felnőtt embernek.
Régen rossz, ha valaki nem gyereket vállal, hanem unokát ad.
Attól mert valaki gyermeket vállal, nem kellene, nem lenne szabad az unokát egyértelműnen biztosítéknak venni.
Ergo én nem azért szültem 3 gyermeket, hogy majd valamelyik is unokával lásson el. Ez nagyon rossz felfogás.
Mindenkinek egyéni döntése vállal, mennyit vállal, vagy egyáltalán nem vállal gyermeket.
Ugyanaz,mint mikor én most küzdök a nyári szünettel.sajnos egyik nagymama se unokatos típus,mindig megkapom,hogy magatoknak születés őket.
Na hát így kell ehhez állni.
9#
Ne haragudj, de igazuk van. Te vállaltál gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!