Elengednel egyedül, szülő nélkül 2 testvérpárt strandra?
Figyelt kérdés
14 és 9 évesek. Úszni nem tudnak.
De megigertek hogy melyvizbe nem mennek.
2022. jún. 23. 01:52
31/36 anonim válasza:
Nem.
Bàrmi megtörténhet.
Én egyszer voltam a baràtaimmal a strandon talàn 14 éves voltam.
Egy felnőtt volt velünk.
Nem tudtunk ùszni és vàllig ért a vìz.
Pròbàlkoztunk az ùszàssal és a baràtnőm meg egy fiù szòrakozott melettem amikor ellökte a fiù őt és ràm esett. A vìz alatt voltam fél percig mert a hàtamon ült.
Na azòta kerülöm a strandokat és az én 10 éves gyerekemet sem engedném el ìgy a strandra.
Sok helyen felnőtt kìsérő nélkül nem mehet be a gyerek a strandra.
Mindnehol bevezetném.
33/36 A kérdező kommentje:
Nem engedtem őket természetesen.
Azota a hisztjüket hallgatom, de letojom cserébe lekototottem őket egy nagy takaritassal a szobájukban.
Na most meg jobban utalnak :D
2022. jún. 23. 14:15
35/36 anonim válasza:
Hát erre mondta anyukám, inkább ő sírjon pár percet, mint te egy életen át. Jól döntöttél.
36/36 anonim válasza:
Pont a híradóba volt ma a példa. 17 évesen sincs annyi eszük, hogy nem ugrálunk 4 méteres vízbe, ha nem tudunk úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!