Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egyedül nevelte a gyereket...

Aki egyedül nevelte a gyereket vagyis inkább a kisbabáját azok hogy oldották meg az anyagiakat és a munkát?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Home officeban dolgoztam mellette.
2022. ápr. 29. 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó oké de úgy értem akinek nincs ilyen lehetősége?
2022. ápr. 29. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Logikusan végiggondolva, ha nincs lehetőség otthoni munkára, akkor vagy úgy megy dolgozni anyuka, hogy bölcsödébe adja a babát amit lehet, vagy ha szerencsésebb akkor van körülötte olyan család aki segít abban, hogy vigyáz rá míg dolgozik. Sokan mondják, hogy mert bébiszitterrel megoldható sok minden, de szerintem ha valaki amúgy el kell járjon dolgozni és non stop kell valakit a gyerek mellé fizetni, átlagos kereset mellett nyilván nem egy finanszírozható dolog.

Vannak még gondolom segélyek, az apai gyerektartás.Aztán kb ennyi.

2022. ápr. 29. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyed-en voltam, abból megéltünk ketten, ha szukosen is, picit segítettek a szüleim, nem kellett nagyon sokat. Két évesen ment a fiam bölcsibe, én meg vissza dolgozni.
2022. ápr. 29. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát ment bölcsibe a gyerek, én meg dolgozni. Mi a kérdés?
2022. ápr. 29. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
25%

5!

Nyilván az, hogy egy 1 év alatti csecsemovel hogy oldotta meg valaki, hiszen az a kisbaba.

Ketdezo!

Betoltott 24 heteskortol felveszik a gyereket a bölcsibe indokolt esetben

2022. ápr. 29. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Normális esetben azért ha dolgoztál és van gyeded abból ki lehet húzni 2 éves koráig. Ha nem is bőségesen de megoldható. Ha az apuka keresetére alapoztál és előtte nem dolgoztál akkor bizony fel éves korában bölcsi és meló.
2022. ápr. 29. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Előtte két helyen dolgoztam. GYED alatt maradtam egydül, visszamentem részmunkaidőben dolgozni. A csillagok szerencsés állása, hogy az egyik melóm óraadó volt vidéken ott, ahol a szüleim is élnek. Tömbősítettük az óráimat, így átlag heti 2x4-6 órát dolgoztam kb. Addig anyukám vett ki szabit éa vigyázott a babára, ha nem esti órákra esett.

2 éves korában már teljes munkaidőben mentem vissza dolgozni mindkét helyemre.

2022. ápr. 29. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

2 es, nem írtad ki hogy home office nem lehet megoldás, manapsag6ez már elég gyakori, és tök reális lehet egy irodai munka esetében

Te mit dolgoztál korábban?

2022. ápr. 29. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Olcsobb alberlet es eladtam mindent amit tudtam + gyed + gyerektartas + emelt csaladi potlek.
2022. ápr. 29. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!