Aki egyedül nevelte a gyereket vagyis inkább a kisbabáját azok hogy oldották meg az anyagiakat és a munkát?
Logikusan végiggondolva, ha nincs lehetőség otthoni munkára, akkor vagy úgy megy dolgozni anyuka, hogy bölcsödébe adja a babát amit lehet, vagy ha szerencsésebb akkor van körülötte olyan család aki segít abban, hogy vigyáz rá míg dolgozik. Sokan mondják, hogy mert bébiszitterrel megoldható sok minden, de szerintem ha valaki amúgy el kell járjon dolgozni és non stop kell valakit a gyerek mellé fizetni, átlagos kereset mellett nyilván nem egy finanszírozható dolog.
Vannak még gondolom segélyek, az apai gyerektartás.Aztán kb ennyi.
5!
Nyilván az, hogy egy 1 év alatti csecsemovel hogy oldotta meg valaki, hiszen az a kisbaba.
Ketdezo!
Betoltott 24 heteskortol felveszik a gyereket a bölcsibe indokolt esetben
Előtte két helyen dolgoztam. GYED alatt maradtam egydül, visszamentem részmunkaidőben dolgozni. A csillagok szerencsés állása, hogy az egyik melóm óraadó volt vidéken ott, ahol a szüleim is élnek. Tömbősítettük az óráimat, így átlag heti 2x4-6 órát dolgoztam kb. Addig anyukám vett ki szabit éa vigyázott a babára, ha nem esti órákra esett.
2 éves korában már teljes munkaidőben mentem vissza dolgozni mindkét helyemre.
2 es, nem írtad ki hogy home office nem lehet megoldás, manapsag6ez már elég gyakori, és tök reális lehet egy irodai munka esetében
Te mit dolgoztál korábban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!