Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok éve egyedülálló anyukák:...

Sok éve egyedülálló anyukák: a válás óta hány exetek volt? Mióta vagytok egyedül?

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Válás után volt egy 4 éves kapcsolatom, annak 1 éve lett vége.
2022. jún. 16. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
2 éve váltam. Laza kapcsolataim vannak. Nem tervezek komolyat.
2022. jún. 16. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Én válás után 3,5 évig voltam egyedül. 2 férfival volt ezalatt laza kapcsolatom. Aztán a semmiből feltűnt a jelenlegi párom, 2 éve vagyunk együtt.
2022. jún. 16. 21:18
 4/5 Cubina ***** válasza:
100%

2013 óta egyedülálló vagyok, még kalandom sem volt. Persze közrejátszott egy elég súlyos, a végén rákba forduló nőgyógyászati betegség, ami miatt nem is tudtam volna kapcsolatot létrehozni. Közben a gyerek felnőtt, kivettek mindent, és meggyógyultam. 9 éve nincs senkim, udvarlók persze voltak, de mindenkit elutasítottam a gondom miatt.

Most várhatnám az igazit így 40 évesen, de rájöttem hogy nem létezik, ezért inkább nem kell senki. De ez csak ürügy, hogy ne kelljen senkivel összejönni, aztán összebújni, mert fogalmam nincs, hogy mi újság odalent, hogy egyáltalán képes lennék-e szeretkezni és élvezni.

Így is egyedül voltam egész életemben, már az lenne furcsa, ha lenne valakim.

Azt hiszem, én vezetek itt a magányosan töltött évek számában, mert az exem előtt meg 12 évig voltam egyedül. Még kaland se volt, ahogy most sincs.

2022. jún. 19. 03:10
 5/5 anonim válasza:
12 éve váltam, azóta egyedül vagyok. 1-2 kalandom volt, de komoly kapcsolatnak az árnyéka se... :(
2022. aug. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!