Elengednel egyedül, szülő nélkül 2 testvérpárt strandra?
14 és 9 évesek. Úszni nem tudnak.
De megigertek hogy melyvizbe nem mennek.
Minket anno engedtek tesómmal. Kb 10 éves koromtól, ő akkor volt 7. Mai fejjel bele se merek gondolni, mi történhetett volna.
Én biztos nem engedném a gyerekem.
21, igen minket is elengedtek, beengedtek felnőtt nélkül. Talán kb már 10 éves koromtól a barátaimmal egyedül mentünk strandolni🤷♀️ bár mi már tudtunk úszni.
Nem tudom amúgy, szerintem a nagyobbikat engedném ha tudna úszni, a kisebbiket nem.
Kérdező, biztosan nem engedném őket. Nem elítélve senkit, de minden nyáron annyi vízbefulladásos baleset van, engem meglep ezek után egy ilyen kérdés.
21,22: anyukám meg épp hatévesen kilométereket gyalogolt egyedül a suliba, az út kocsma mellett is vezetett, meg volt vasúti átjáró is, apukám ötévesen egyedül ment iskolaelőkészítőbe olyan földúton, amin munkagépek mennek mellette. Biztos jó lehetett, mert minket tizenéves korunkig kísértek még az öt percre levő általános iskolába is.
20!
Én is így írtam,mint te. A kérdező írta el.
Ő úgy értette, hogy a 2 gyerek az 2 testvérpár.
Pedig az 1 testvérpár.
de tényleg, mi lenne, ha a kedves szülők abbahagynák a kis tüncimüncik lelkivilágának óvását, és elmagyaráznák nekik, hogy ha bemész a vízbe, valamekkora esélye MINDIG van annak, hogy meghalsz a pcsába?
nem azért hogy traumatizálják őket, hanem hogy lássanak már világosan, egy kilencéves gyerek ezt már rég felfogja. talán kevesebb ilyen kérdés születne, és ritkábban kéne temetésre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!