Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Amíg otthon voltatok...

Anyukák! Amíg otthon voltatok 3 évig a gyereketekkel mennyire tudtatok kimozdulni és emberek között is lenni?

Figyelt kérdés
Jövőre oviba fog menni szeptembertől a kislányom. Én ebben a 2 évben nem igazán tudtam kimozdulni elszakadni sokszor mellőle. Előtte se vtam az az elmászkálós típus terhesség előtt de azért szabadon tudtam bármikor eljutni mondjuk vásárolni korulnézni a városban. Régen jártam néha kozmetikushoz, kormoshoz, fodrászhoz, szóval eléggé igényes voltam magamra. De terhességem óta kezdtek megváltozni a dolgok és lemondtam a hajfestésről, kozmetikusrol, kormosrol. Igaz szabadon mehettem ide oda a férjemmel de inkább már csak babadolgok után futkostunk és csak úgy kirándulni stb. már nem mentünk el. Azelőtt sokkal több közös programot találtunk ki, délutánonként hétvégente elmentünk sétálni ide oda, pár éjszakára pihenni több helyre. Amióta pedig megszületett a kislányunk pl a városba nem jutottam el, nem szervezünk közös programot. Nyáron kb 2 3 éjszakára jutunk el pihenni, de eddig még sose vittük a kislányunkat. 2 3 hetente hétvégén meg pár órára hazamegyünk szüleimhez. A falun kívül sose jutottam el már terhesség alatt se nagyon sehova. Nyilván a gyerekunkhoz kell igazodni igy csak délutáni alvás után tudunk elmenni szüleimhez bárhová. Az elején még fodrászhoz eljutottam itt a faluba de jó ideje már oda se. Nem nagyon volt olyan h egyedül gyerek nélkül elmehetteem vna bárhová. Hiányzik h mi nem mozdultunk ki sose gyerekkel sehova max ide a jatszora. Más házaspár az elejétől viszi ide oda a gyereküket egyedül is lehet elmehet pl fodrászhoz kozmetikushoz kormoshoz stb., addig pedig a férje vigyáz a gyerekre. Eléggé elhanyagoltam magam ezáltal, pedig vágynék egy kis szabadidőre, hogy egyedül is elmehessek ide oda. Más anyukák ti hogyan tudtok kikapcsolódni gyerek mellett?
2022. jún. 22. 13:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
17%

Ja és persze mindkettőnknek van saját hobbija is, a férjem több zenekarban játszik, én futni járok, barátokkal találkozom, szinte minden héten 2-3 este van, hogy az egyikünk nincs otthon. (Illetve futni kora reggel szoktam.)

Olyan is volt már, hogy 4-5 napra elutaztunk külön, igazi pihenésre (én egy barátnőmmel, a férjem meg egy haverjával).

20-as voltam

2022. jún. 22. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!