Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy fog telni a szilveszteret...

Hogy fog telni a szilveszteretek? Otthon lesztek, vagy rábízzátok valakire a babátokat és elmentek valahová?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg, hogy mennyi idős a babátok/gyereketek, és hogy mit csináltok szilveszterkor, ha elmentek valahová, akkor kire bízzátok és hogy nyugodt szívvel mentek-e el, vagy van-e némi lelkiismeret furdalás. És ha otthon maradtok, akkor nem hiányzik-e a mulatozós szilveszterezés, kivel lesztek otthon, mivel töltitek az év utolsó estéjét.
2008. dec. 19. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

3 hetes lesz a babám szilveszterkor. Mi itthon leszünk édeshármasban, férjem, babám, én. Eszemben sincs kiadni a kezemből a kislányt, még túl friss az élmény :D :D :D

Majd jövőre szórakozunk!

Idén marad a tévéműsor, a kölyökpezsgő, a virsli meg az anyatej :)

2008. dec. 20. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én itthon maradok a 6 hónapos kicsivel, a nagyfiam és az apja meg mennek barátokhoz bulizni. Lehet, hogy átmegyek Édesanyámékhoz, majd elválik. :)
2008. dec. 20. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

22 hónapos kislányommal itthon maradunk hármasban. Vagy esetleg rokonokhoz megyünk de hármasban. Én nem tudnám itthon hagyni. Úgy én is voltam már hogy mikor kisebb volt hogy apával itthon maradt én meg mentem vásárolni pár órára, de aztán már nagyon jó volt hogy hazajöhetek hozzá.

Én nem tudom más hogy van vele, de én nagyon félek a bölcsitől is, de muszáj lesz beadnom, majd megszokom vhogy. Nekem lehet rosszabb lesz mint neki, de hát neki ezt nem szabad mutatni, mert ezzel az ő dolgát is megnehezítem. Én már most edzem magam a gondolathoz, hogy mire ott leszek kész legyek.

De amúgy másnak is ilyen nehéz elképzelni hogy külön lesznek a nap nagy részében majd? Vagy csak én vagyok így?

Azt hozzáteszem hogy még nem vigyázott rá senki apán kívül, bár talán egyszer sógornőm, nem akart hazajönni az unokatesótól, jól érezte magát így hagytam, nem is keresett. De amúgy még senkire nem bíztam hosszabb ideig és az életem perceinek részévé vált, talán túlságosan is. De hát majd megszokjuk remélem hamar majd az új helyzetet.

De szórakozni menni nem tudnék menni apával hogy őt ráhagyom vkivel. Nem érezném magam jól egyszerűen! Nem könnyű egy ilyen rosszcsont kiscsajjal, de ha nem lenne velem én nem bírnám elviselni.

2008. dec. 20. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, miért kell lepontozni a válaszokat. Mindannyian leírtuk, mi hogy képzeljuk el és e senki mondja, hogy így kell tenni. Ez szimpla véleménynyilvánítás, nem tanácsadás. Végulis mindegy.
2008. dec. 21. 01:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én is otthon leszek a 2 hónapos kisfiammal.A párom dolgozik,de éjfél körül hazajön majd újévet köszönteni,és utána megy vissza dolgozni.Amúgy bátyámék eljönnek majd,hogy mégse legyek teljesen egyedül a kicsivel az év uccsó napján.A párom amúgy se szereti az ilyen kötelező mulatozást.Inkább otthon hármasban meghitt hangulatban.Én már egy párszor rábíztam a nagyira a kisfiam,mert muszáj volt,kötözésre kellett járnom a hasi sebem miatt.De ez egy másik történet.Kellemes ünnepeket,és sikerekben,boldogságban teli új évet kívánok.
2008. dec. 21. 08:22
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a sok sok véleményt :)

Én lehet, hogy kicsit kilógok a sorból, nem tudom. Nekem 14 hónapos a fiam, és ő szilveszterkor a nagymaminál lesz, én meg megyek szilveszteri buliba, mert őszintén szólva nekem nagyon hiányzik egy kis "ereszd el a hajam" jellegű este. Különben amíg nem szültem, én úgy tapasztaltam, hogy sok anyuka, akinek fél/1 éves vagy idősebb babája van, az eljár szórakozni olykor-olykor, vagyis így a tágabb ismerettségi körömben több ilyen is volt, meg szórakozóhelyeken is sokszor találkoztam fiatal anyukákkal, akik havonta-kéthavonta eljártak bulizni. Aztán érdekes módon, amikor elkezdtem babás oldalakat nézni akkor azt vettem észre, hogy csak nekem maradt meg egyedül a szórakozás-igényem, és mindenki más rosszul érzi magát, ha gyerek nélkül megy valahová. Jó, túlzás, biztos van olyan rajtam kívül is aki nem, csak általában nem ez a jellemző.

Mondjuk én nyugodt szívvel hagyom anyukámnál a manómat estére is, mert mi ott laktunk 11 hónapig, a kisfiamnak az is olyan, mintha az otthona lenne és a rajongásig imádja a nagymamiját. Mondjuk itt a szilveszternél még akkor is átvittem volna, ha én is ott maradok és nem megyünk sehová, mert itt ahol lakunk már most petárdazaj van, mi lesz itt 31-én... Anyukáméknál meg ilyen nincs, ott nyugodtan tud majd aludni.

De mondjuk én kimondottam rosszul is érezném magam itthon szilveszterkor, mert nekem sajnos nincs párom és tudom magamról, hogy egész éjjel azon agyalnék, hogy most mindenki bulizik, csak én nem hiányzom senkinek. Ha lenne itt mellettem társ, akkor talán nem hiányozna nekem se a szilveszteri buli, de így, hogy a gyerek este hétkor már alszik, én meg csak vagyok és eszem magam ilyen hülyeségeken, hát ezt nem szeretném...

Azért remélem nem tartotok nagyon rossz anyának, mert én nem idegeskedem ha nincs velem a pici. Amúgy nem túl gyakori alkalom, hogy ne lennék itthon este, de ha anyukámmal van, akkor nem vagyok miatta ideges. De ő az egyetlen, akire mindenféle aggodalom nélkül rá merem bízni, volt már, hogy keresztanyukája vigyázott rá egy délután, akkor nem voltam ilyen nyugodt. Pedig tök megbízható meg minden, de mégis.

Na, elnézést, kicsit eltértem a tárgytól.

A lényeg, hogy mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok és hogy mindenkinek teljen nagyon sok öröme a kisbabájában!

2008. dec. 21. 11:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja, és én nem pontoztam le senkit, mindenkinek pozitívat adtam, hiszen erre a kérdésre nincs rossz válasz, mindenki a kérdésemre válaszolt, tehát minden válasz jó!
2008. dec. 21. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:

gondolom, hogy nem te voltál, kedves kérdezo és nem is fontos, csak szerintem senki sem irt rossz választ.

Egyébként attol nem vagy rossz anya, ha egyszer kimozdulsz, és a babád biztos kezekben hagyod. Kell néha kikapcsolodni is, csak mindegyikunk kulonbozo ido után érzi szukségét:) Jo szorakozást!

2008. dec. 21. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!