Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy fog telni a szilveszteret...

Hogy fog telni a szilveszteretek? Otthon lesztek, vagy rábízzátok valakire a babátokat és elmentek valahová?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg, hogy mennyi idős a babátok/gyereketek, és hogy mit csináltok szilveszterkor, ha elmentek valahová, akkor kire bízzátok és hogy nyugodt szívvel mentek-e el, vagy van-e némi lelkiismeret furdalás. És ha otthon maradtok, akkor nem hiányzik-e a mulatozós szilveszterezés, kivel lesztek otthon, mivel töltitek az év utolsó estéjét.
2008. dec. 19. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

szia,

Az én bébim 15 hónapos..és nem tudnám rábízni senkire, hogy én elmenjek szórakozni.

Nem is tudnék felszabadult lenni, úgy hogy nem tudom mi van a csajszival.

Volt már hogy egy délutánra otthagytuk a nagyiéknál, de csak délutánra.

2008. dec. 19. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is itthon leszünk az egy hónapos babaával, de azt hiszem,ez természetes. Egyszer kellett eddig a nagyira bízni egy délután,de nagyon rosszul éreztem magam, hiányzott nagyon. Szerintem ki lehet bírni egy szilvesztert otthon,a családdal :)

Kellemes Ünnepeket!

2008. dec. 19. 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A babám 6 hetes lesz szilveszterkor és mivel szülőkkel lakunk én bizony elurgom 11 és 1 között koccintani egy baráti összejövetelre a szomszéd utcába. Drágaságom úgyis alszik, a nagymama boldogan őrködik, anyu vagyis én, pedig legalább lazít egykét órát. Nincs lelkiismeretfurdalásom, mert nekem is szükségem van a lazításra. Természetesen nem mulatozni megyek, de csak mert anya lettem, nem kell teljesen begubóznom.
2008. dec. 19. 20:53
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
szia 26 hónapos s még egy éjszakát se töltöttünk külön....van akinek hamarabb megy nekem még most sem, nem érezném magam jól, bár olyan volt h én elmentem barinőimmel férjem maradt...de h mindketten menjünk s ne velünk aludjon olyan nem volt még...
2008. dec. 19. 20:57
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
ui előző vagyok s előttem írónak...nagyon jól teszed...na én is így vagyok, h elmenni mentem már csak éjjel haz jöttem...egész éjjelre nem hagytam még
2008. dec. 19. 20:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
5 hónapos a lányom,nem megyünk el itthonról.Viszont egyszer 2 hónapos volt,amikor a párom elvitt vacsorázni,amolyan szülinapi ünneplésként,és akkor a tesómra bíztam.Nagyon jól elvoltak.Ha esetleg mentünk volna,rá bíznám,és nyugodt szívvel,mert jól el tudja altatni.
2008. dec. 19. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos lesz 20án a babóm és itthon leszünk...én nem vágyom bulizni, inkább egy jót aludni esetleg szexelni.... :)
2008. dec. 19. 22:19
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Most itthon leszünk,7 hónapos a baba, de amikor 5 hónapos volt, elmentünk 3 napra wellness-ezni, és a szüleim vigyáztak Rá. Tápszeres, így nem volt etetési gond. Meg más gond sem! Evett, aludt rendesen, és széles vigyorral fogadott, amikor hazajöttünk!
2008. dec. 19. 22:26
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Mi is valoszinuleg itthon leszunk 9 honapos babával, egyáltalán nem érzem áldozatnak, és nagyon nem tudnám itthagyni (voltunk 1x lagziban, de csak itthon járt az eszem, azota ahova nem tudom vinni, oda nem megyek. remélem, idovel majd enyhul picit). Talán atruccanunk barátokhoz egy-két orára, de nem egész éjszakára.
2008. dec. 19. 23:34
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 1 éves lesz, mi egy baráti párhoz megyünk / 5 percre lakunk egymástól /, ott van 3 gyerkőc, a legkissebbel egy idősek. A gyerekeket lefektetjük, ha kidőlnek, mi pedig szolidan ünneplünk. Nem bíznám rá senkire, mert így is tartok attól, hogy a petárdázás és tűzijátékok hangjára felébred és félni fog. Akkor pedig csak én tudom megnyugtatni.
2008. dec. 20. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!