Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesnél idősebb szopizós...

1 évesnél idősebb szopizós baba Anyukái! Hogyan oldjátok meg, hogy 1 éjszakára valakire rábízzátok babátok?

Figyelt kérdés

Decemberben 1 éjszakára sógornőmre bíznám a babát, mert az összejövetel elég messze lenne lakásunktól és nem érnénk haza csak hajnalban. 2,5 óra az út. Ha csináltatok már ilyet hogyan tettétek? Cumisüvegből 14 hós babám nem iszik meg semmiféle "fehér" italt csak a vizet. Éjjel meg kelős, mert nappal nem eszik annyit, hogy ne kelljen fel éjjel legalább 1x, de inkább 2x szopizni. Nappal nincs gond, simán elvan anyatej nélkül.

Ha van e téren tapasztalatotok, megírnátok?

Előre is köszi

2009. okt. 29. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam 18 hós,Ő is szopizik még,éjjel is.Húú,én nem tudnám tuti másra bízni még,mert Ő is csak ciciből kapja a tejcsit(cumisüvegből nem fogadja el).Esetleg ahová mégy,menne veletek 1 Sógornőd,v Nagymami,vigyázni rá,s ha jön a szopcsiidő,közel lenne..
2009. okt. 29. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom nincs, de van egy ötletem: csináljatok egy próbaéjszakát úgy, hogy ti is ott vagytok, de a sógornőd kel hotzzá, ha ébred. Akkor kiderül, hogy reagálja le. A körülmények legyenek olyanok napközben is, mint azon a napon, tehát amikortól elmennétek, ne is legyetek otthon, csak ha a sógornő lefektette, akkor menjetek haza, hogy a gyerek ne lásson.

Ha kipróbálod, írsz majp privit, hogy hogy ment? Engem is érdekel, a lányom dettó ilyen.

2009. okt. 29. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ameddig szopott, 15 hónapos koráig, senkire nem tudtam hagyni. Éjjel pláne.
2009. okt. 29. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát ez az, dillemában vagyok én is, hogy mi tévő legyek, mert nem szívesen hagynám itt a babát, ha még szopizik. Lehet, hogy tényleg csinálunk egy "próbaéjjelt". Még meglátom.

Gondoltam arra is, hogy a babát is visszük meg a sógornőt is, de azt nem tudjuk megcsinálni, mert neki is kisgyermekei vannak.

2009. okt. 29. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ezért akartam már leszoktatni. Ha hiszed ha nem nem azért kel fel éjjel mert éhes. Ő már ebben a korban nem lehet éhes. A lelkének kellesz. Pont ennyi idős volt a kisfiam amikor leszoktattuk az esti cicizésekről. Meglepődsz, de pár sírós éjszaka után aludni fog végig. Már elég okos hogy rávezesd nincs cici.
2009. okt. 29. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!