Ilyen esetben szóljunk vagy inkább fogjuk be a szánkat?
A sógoromék most állnak gyerekvállalás előtt. Nem túl szoros a kapcsolatunk velük, sőt, leginkább nincs is kapcsolat. A sógorom írt egy e-mailt a férjemnek, hogy a felesége nem hagyja már élni, mert túlságosan rápörgött a gyerek témára és genetikai tanacsadásra mennek. A felesége azt szeretné tudni, hogy van-e valami családi genetikai gubanc vagy nincs. A sógorom persze rávágta magától, hogy nincs, de azért biztos ami biztos írt minden testvérének.
Ha esetleg van valami, amiről nem tudjuk, hogy genetikai-e (autizmus), akkor illene szólni?
Miért vagyok rosszindulatú?
Nem, nincs jogom beleszólni, ebben teljesen igazad van. A férjem mutatta meg az e-mailt és megkérdezett, hogy mi a véleményem. Én elmondtam, hogy szerintem írja meg, a férjem viszont inkább azon az állásponton van, hogy nem ír neki semmit, de mivel szerintem szólni kéne, még gondolkodik rajta.
Azért engedtessék meg, hogy rosszul essen, ha a férjemet és a gyerekeinket így minősíti egy családtagjuk!
Ez szerintem teljesen a ti lelkiismereteteken múlik. Ok nem is tudják egyébként hogy auti a gyereketek? Mert ez esetben mondjuk meg tudnám erteni, ha nem szívesen reagaltok, én se szívesen teregetem a távolabbi rokonok körében akiknek végülis csak egy pletyka lenne az én családi dramam.
Persze így hogy úgymond orvosi okbol kérik ez megingatna, de most őszinten, ha 1% helyett 3% az esélyt kapnak autizmusra, akkor nem vállalnak gyereket?
Nem, nem tudják, mert nem tartották a családdal a kapcsolatot.
Mindegyik gyermekünk auti és közben kiderült, hogy a férjem is. Az apai féltestvéreiknél is van több érintett gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!