Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben szóljunk vagy...

Ilyen esetben szóljunk vagy inkább fogjuk be a szánkat?

Figyelt kérdés

A sógoromék most állnak gyerekvállalás előtt. Nem túl szoros a kapcsolatunk velük, sőt, leginkább nincs is kapcsolat. A sógorom írt egy e-mailt a férjemnek, hogy a felesége nem hagyja már élni, mert túlságosan rápörgött a gyerek témára és genetikai tanacsadásra mennek. A felesége azt szeretné tudni, hogy van-e valami családi genetikai gubanc vagy nincs. A sógorom persze rávágta magától, hogy nincs, de azért biztos ami biztos írt minden testvérének.

Ha esetleg van valami, amiről nem tudjuk, hogy genetikai-e (autizmus), akkor illene szólni?

2022. jún. 16. 11:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
igen, illik. ne essen már nehezedre.
2022. jún. 16. 11:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem esik nehezemre, nem erről van szó, de elég érdekes stílusú a levél amit küldött. Nagyon rosszul esett. Kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni, hogy ő is "genetikai söpredékek" közé tartozik.
2022. jún. 16. 12:07
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Igen, miért ne lehetne elmondani?
2022. jún. 16. 12:09
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
nagyon rosszindulatú vagy.
2022. jún. 16. 12:12
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Neked melyik ponton is van közöd ahhoz, hogy egy teljesen független ember mit beszél a saját TESTVÉRÉVEL? Attól még, hogy a férjed, nem a tulajdonod, hogy beleszólj és megszabd, kivel mit beszélhet. És nem “tudjuk”, hanem ő tudja, mert az ő családjáról van szó. A genetika számít, nem az, hogy te beházasodtál, mivel házasság útján nem lehet örökölni semmilyen betegséget.
2022. jún. 16. 12:16
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
5. csak kapni lehet, agybajt az ilyen gonosz, belekotyogós némbertől 😂
2022. jún. 16. 12:25
 7/16 A kérdező kommentje:

Miért vagyok rosszindulatú?

Nem, nincs jogom beleszólni, ebben teljesen igazad van. A férjem mutatta meg az e-mailt és megkérdezett, hogy mi a véleményem. Én elmondtam, hogy szerintem írja meg, a férjem viszont inkább azon az állásponton van, hogy nem ír neki semmit, de mivel szerintem szólni kéne, még gondolkodik rajta.

Azért engedtessék meg, hogy rosszul essen, ha a férjemet és a gyerekeinket így minősíti egy családtagjuk!

2022. jún. 16. 12:28
 8/16 anonim ***** válasza:
48%

Ez szerintem teljesen a ti lelkiismereteteken múlik. Ok nem is tudják egyébként hogy auti a gyereketek? Mert ez esetben mondjuk meg tudnám erteni, ha nem szívesen reagaltok, én se szívesen teregetem a távolabbi rokonok körében akiknek végülis csak egy pletyka lenne az én családi dramam.

Persze így hogy úgymond orvosi okbol kérik ez megingatna, de most őszinten, ha 1% helyett 3% az esélyt kapnak autizmusra, akkor nem vállalnak gyereket?

2022. jún. 16. 12:30
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
És egyébként ha Kiderül hogy "genetikai söpredék" nem vállalnak gyereket vagy micsoda?
2022. jún. 16. 12:36
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem tudják, mert nem tartották a családdal a kapcsolatot.

Mindegyik gyermekünk auti és közben kiderült, hogy a férjem is. Az apai féltestvéreiknél is van több érintett gyerek.

2022. jún. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!