Szóljunk állatorvosnak a műtéti hegek körül megjelent duzzanatok miatt?
Két és fél hete volt ivartalanításon a szuka kutyánk (kb. 1,5 éves, közepes testű keverék).
Műtét után semmi gond nem volt vele, bár néha nyalta a sebét, de a varratokat nem szedte ki. 11 nappal később voltunk varratszedésen, a doki szerint nem volt semmi probléma. Tegnap vettük észre, hogy duzzanatok vannak a heg környékén:
Ezekkel forduljunk orvoshoz vagy normálisak? A kutyusnak semmi baja tőle, nem fáj neki és tapintásra mintha folyadékkal lenne tele. Azt olvastam, hogy ezek tulajdonképp szerómák, a felszívódó varratok okozzák és max egy-két hónap után eltűnnek . Valakinek volt hasonló tapasztalata, tünete a kutyájánál?
Szakmailag mondom, hogy ez a sebgyógyulás velejárója.
Szakmailag mondom, hogy vidd vissza kollégához, mert kell neki a pénzed!
Köszönöm a válaszokat.
Kivéve az 5-öst.
Tudtam, hogy itt is lesz egy ilyen.
Amiért először kérdeztem, az azért van, mert:
- nehéz elérni a dokit telefonon, tulajdonképp gyorsabb ha bemegy az ember a rendelőbe
- viszont amilyen sokan szoktak ott lenni, gyakran órákig kell várakozni
-ha esetleg itt kiderítem, mennyire gyakori dolog ez, nem stresszelem se a kutyát és még másoktól sem veszem el a lehetőséget, azzal, hogy egy ilyen, nem komoly tünettel zaklatnám az orvost
De örüljél, mert elmegyünk dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!