Mit gondoltok a Málna névről?
Ha a ritkasága miatt adnád, akkor javaslom, nézz be egy hasonló névvéleményezős kérdésbe, a Gesztenye névről. Ott írják, hogy teli van a játszó Málna nevű kislányokkal. (És azt is, hogy kicsinek még lehet aranyos, de felnőttként körbe fogják röhögni.)
Igaza van annak, aki azt tanácsolta, hogy ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a névhez, akkor adj mellé egy második keresztnevet is választási lehetőségként. Én pl. a Lillával el tudnám képzelni. De ez egyéni, viszont mindenképpen gondolkodnék ilyenben a helyetekben, ha a Málna név marad a szimpatikus. Látszik a válaszokból is, hogy mennyire megosztó lehet, és azt sem lehet előre tudni, hogy a kislány szeretni vagy utálni fogja-e, mire felnő.
Ez egy magyar szó, nem hangzik rosszul sem a jelentése sem a csengése.
Ezerszer jobb, mint Zejnep meg Evolet, Larina, Zarina meg mit tudom én mi.
23 a budi meg kukoricacsuhe is magyar szó, de ettől még nem lesznek szép nevek.
Egy Zejneptol legalább nem indul be a nyalelvalasztasom ha már hülye indokokat keresünk.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!