Azoknál a celebeknél, ahol ikrek vannak (ráadásul különböző neműek), mesterséges módszerrel csinálták nekik?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy nemeket nem lehet előre kiválasztani (? javítson ki valaki, ha tévedek), maximum a megtermékenyített sejtek számát, bár az sem mindig úgy alakul, hogy mind megtermékenyül.
Mert pl érdekes azért, hogy pl Angelina Jolie, J. Lo, Beyoncé, Mariah Carey (most hirtelen ők jutottak eszembe) nemcsak, hogy pont ikreik lettek, de ráadásul pont ellenkező neműek is.
Most akkor létezik ilyen módszer, vagy csak tényleg véletlen ez?
2022. jún. 11. 12:47
11/12 anonim válasza:
Ikreknél nem tudom. De 1 gyereknél, vannak országok, ahol meg lehet választani a nemét, mert 1 spermium vagy lány, vagy fiú lesz és ki tudják választani. Ikreknél szerintem nem lehetséges.
12/12 anonim válasza:
Létezik ilyen módszer, de Magyarországon és a legtöbb országban nem lehet alkalmazni.
(A gyerek nemét sem lehet megtudni a 12. hétig, hiába tudnák vérteszttel már 9 hetes terhesen kimutatni, pontosan azért, hogy nehogy valaki elvetesse csak azért mert nem szeretne ilyen vagy olyan neműt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!