Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit tennétek, ha...

Férfiak! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy terméketlenek vagytok?

Figyelt kérdés

...és sehogy sem jönne össze a gyerek a párotokkal, több mesterséges próbálkozás után sem, akkor engednétek, hogy (akár közösen kiválasztott) férfi ejtse teherbe? Mert szeretné megélni az anyaságot. Vagy csak az örökbefogadás jöhetne szóba?

(ez egy elméleti kérdés, épp bioetikát tanulok, csak érdekelnek a vélemények)

2017. nov. 4. 16:42
 1/8 anonim válasza:
100%

Jó kérdés. Azt semmiképpen nem szeretném, hogy egy másik férfitól essen teherbe (a hagyományos módon). A mesterséges megtermékenyítés viszont szerintem járható út lenne akkor is, ha egy másik férfi "örökítőanyagát" használnák fel. Ha ez sem jönne össze, akkor maradna az örökbefogadás.

36\F

2017. nov. 4. 16:56
 2/8 anonim válasza:
80%

Akkor olyan nővel jönnék össze akinek van már gyereke és nem tervez többet, vagy olyannal aki egyáltalán nem akar gyereket.

Ha a nőnek lehetne gyereke és közben kiderülne hogy nekem meg nem, akkor elengedném a nőt.

Gondolom ez a korrekt.

2017. nov. 4. 16:56
 3/8 anonim válasza:
53%
Ilyen esetekre van a spermabank nevű intézmény. Az nem jó ötlet, hogy ismerjétek az apát.
2017. nov. 4. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Én örülnék neki, mert nem akarok a gyereket. A csajnak meg azt tanácsolnám, keressen olyat, aki meg meg tudja élni az apaságot, mert különben nem lenne túl sportszerű.
2017. nov. 4. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Engedném hogy egy közösen kiválasztott férfi teherbe ejtse,az örökbefogadásnál mindkét szülő ismeretlen,ha tudjuk ki az apa nagyjából lehet tudni milyen genetikai állományra lehet számítani.
2017. nov. 4. 17:19
 6/8 Missi_Key ***** válasza:
29%
Csaj vagyok, de én örülnék egy ilyen pasinak, legalàbb nem nekem kéne sterilizàltatnom magam xD
2017. nov. 4. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Meddőséggel küzdöttünk

Donoros inszem volt.Nem sikerült.

Mi örökbefogadás mellett döntöttünk.

2017. nov. 5. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Spermabank, illetve esetleg fivérem spermája mesterséges megtermékenyìtéssel. Valahol mégis családból van a gyerek. De lehet kellemetlen lenne, hogy a keresztapja az apja!
2017. nov. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!